Hop til indhold
benstuteg

Bedste blowjob til "nybegynder"

Recommended Posts

Kan i herinde guide mig til pigen/kvinden på sjælland, der giver det bedste blowjob? Det er meget lang tid siden det er lykkedes mig at komme bare ved hjælp af pigens mund, så jeg tænkte at jeg ville prøve mig frem med en professionel. Det vil være en fordel, hvis det er en, der har lidt forståelse for, hvis "den" ikke fungerer. Giver det mening?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej du skulle tage at besøge Dina 

 

det sødeste og forstående væsen og hun er på min 1 plads på lækre blowjobs ØKO med cim dog ingen slug, på en tæt 2 plads kommer emilly fra greece men hun er pt i corona udenfor dk.

det er desværre nok kun et lille udbud af gode blæsere, men der dælme også meget skidt, men et godt råd, hvis du skal have en god oplevelse så lad være med at tage unge udlændinge der ikke forstår et pløk og bare er ved afmonterer pikkemanden bare for at få lim ud af den som Robert ville sige.

https://annoncelight.dk/showad/189569

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det bedste blow, jeg har fået er helt klart hos Emilly. Helt klart et besøg værd. Hun er megafræk og forstår både at bruge mundtøjet til at sutte med og til at tale lidt frækt ind imellem. Man kan sagtens lade sig friste af hendes øvrige tilbud.

Så vidt jeg kan se, er hun tilbage i København - https://escortguide.dk/P/sexy-emilly-super-offert-30-min-blowjob-whitout-finish-mouth-sex-condom-69-kisses-500-short-time--41261.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...