Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/natalie-s-back-51836.html

Jeg tænkte at jeg nu som passiv bruger i længere tid, burde komme med mit første bidrag. Mødet fandt sted en god måned siden, men here goes.

Efter en del søgning her på EG og en lille efterlysningen, faldt valget på Natalie. Det var min debut, og planen var egentligt alm. massage, og så måske stille og roligt se hvad jeg var klar til.

Det foregik det tidligere sted hun var, og det var en sen aften. Dette var medvirkende til at mødet måske ikke var topklasse for mig. Hun var hele tiden fokuseret på, at man skulle være stille, liste hen over gulvet, og i det hele ikke tale eller sige noget. (hun tyssede konstant). Det lagde en vis dæmper på tingene, og gjorde det lidt svært og forklare mine ønsker. Det blev derfor ikke helt som jeg havde ønsket, da hun var væsentligt mere interesseret i egentligt sex. Lidt for direkte til en newbee som mig. Hun er formentlig nok også mest aktiv, hvor jeg søger det modsatte.

Hun er en lille petit sag, men hun ser altså desværre lidt "hærget" ud i ansigtet hvilket også er nævnt i andre tråde. Det er syn da hun ellers har en lækker krop.

Den her anmeldelse virker måske lidt negativ, men den er måske i virkeligheden snarere en anmeldelse hvor vi bare ikke lige klikkede, ligesom tid og sted, var dårligt valgt.

Jeg kommer ikke igen, men andre kan formentlig få en fin oplevelse. For mig overvejer jeg Nadie, og så måske Grace som jeg kan læse er i en klink på Amager. 

Nå håber denne kan bruges til noget. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest kenderen

tak - jeg har kun haft gode oplevelser med Natalie... synes hun gir den gas og er superfræk. Op på hesten igen :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er mange år siden jeg fik massage af hende på Danasvej, og da var hun en flot kvinde, men er hendes massage stadigvæk god og på højde med andre thai ?, fordi så vil jeg fortsat godt besøge hende med det for øje

Del dette indlæg


Link til indlæg

Overfor mig var hun ikke interesseret i massage delen, så jeg kan ikke give dig et ordentligt svar herpå. Som jeg nævnte var det jo sent, og det kan også være grunde. Så vil absolut ikke afvise, og at hun kan finde ud af at give massage. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
danskfyr skrev, for 19 timer siden:

Det er mange år siden jeg fik massage af hende på Danasvej, og da var hun en flot kvinde, men er hendes massage stadigvæk god og på højde med andre thai ?, fordi så vil jeg fortsat godt besøge hende med det for øje

Har besøgt Natalie 3 gange - 2 på Danasvej og 1 i Albertslund, Begge gange på Danasvej fik jeg rigtig go massage, med en anelse frække berøringer, efterfulgt af dejlig fræk sex med alt jeg ønskede. I Albertslund mødte jeg er lidt udtjent Natalie som ikke havde fokus på mig. Hun gav lidt uinspireret massage, og da vi skulle til det frække, var hun ikke rigtig medvirkende, jeg ville kneppe hende, men hurtigt viste det sig, at hun ikke havde forberedt sig på, at hun skulle kneppes, så det var ikke så lækkert.

Jeg kommer ikke igen, og det er faktisk ærgerligt men der er flere dejlige transer der kan besøges.

Blot mine betragtninger.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har også været forbi hende, selvom det ikke er min boldgade. Det var mest af nysgerrighed. Købte massage med superfransk i en time til 800 kr. Synes faktisk hun leverede varen rigtig godt. Hun har en flot feminin krop. Det overraskede mig. Var ikke helt klar på hvad jeg gik ind til, da jeg synes de fleste TS virker for maskuline. Efter ca. en halv time smed hun tøjet og gik løs. Hendes pik er lidt skæv når den bliver stiv. Glad for jeg ikke har sådan en! Eneste minus var at det var enormt ophidsende, men hun har jo ikke en kusse man kan stikke den i ;)

Kan fint anbefale hende herfra :)

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest kenderen

ja idag og det er ikke første eller sidste gang - superfræk og med konstant strittende pik... 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest kenderen

Jeg har besøgt det kære væsen en del gange og får derfor pris/service til en special price... du må selv oparbejde lidt gensidig sympati :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest numsekenderen
Indomitable skrev, for 15 timer siden:

Er der noget nyt fra hende?

øh som hvad fx ?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har nyt.

Dårligt nyt.

Besøgte hende i dag til en kedelig oplevelse. Jeg havde bedt hende om at være dressed up som på foto nr. to på EG, og det var så også næsten det eneste ,der holdt. Jeg havde også bedt om hendes CIM efter at hun havde kneppet mig. Hun kunne ikke få den op at stå og beklagede sig hver gang jeg suttede hende - den var "øm"...

Og hun beklagede sig også, da jeg så kneppede hende, så vi måtte holde efter kort tid. Så bad jeg hende om megafransk som aftalt. Men hun fandt i stedet et kondom frem. Da jeg protesterede måtte jeg acceptere, at hun ikke ville have jeg kom i munden...

Ærgerligt, hun har en lækker, tonet krop og jeg har ellers haft gode oplevelser med hende tidligere.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...