Hop til indhold
DirkDiggler

Sabai Dee Soapy, Pattaya, Thailand

Recommended Posts

 

I forbindelse med en kritisk situation på mit arbejde slut 2019, så det ud til at jeg havnede en weekend i en kendt Thailandsk (men lettere kedelig) havneby tæt på Bangkok. Det skulle naturligvis være løgn, så jeg hoppede på den førstkommende bus og drog til Pattaya til lidt Rest&Relaxation over weekenden.

Beretningen her handler om ’Soapy Bar’, hvilket var et nyt begreb for mig. Jeg fik læst lidt om behandlingen og stederne og besluttede mig for at tage på Sabai Dee Soapy bar førstkommende formiddag…

https://iguide2u.com/en/sauna-en/thai-massage-en/sauna-sabai-dee

Stedet minder faktisk lidt om en biograf udefra. Som almindelig københavner med hang til thai kælderlokaler på Nørrebro, var det en anelse overvældende at træde frem til døre, der åbnes af en velklædt og meget venlig dørmand, der hilser og siger velkommen. Men hvad pokker, skik følge eller land fly….

Jeg kom ind i en større sal med den berømte ’fishbowl’ for enden. En masse stole og borde stod forinden hvor der sad nogle få arabiske mænd der drak the og virkede totalt uinteresseret i de 30-40 smukke kvinder der sad og bød sig til. Det skal måske lige siges at jeg dukkede op klokken 11.00 på en lørdag formiddag, så efterspørgslen var nok en anelse i underkanten….

Der sad jeg så, iført en flakse vand, og fik lov til at se på ’varerne’. Meget underlig, men også en spændende oplevelse, som jeg trak en anelse i langdrag. Pigerne var delt op i prisklasser, de dyreste til højre og de billigste til venstre ,med forskelligt farvede numre klistret til deres skuldre. I løbet af de første 5 sekunder havde jeg allerede valgt en vanvittig smuk og ret mørk pige med nogle kæmpe kasser der tilfældigvis sad i den billige ende og som virkede mere end begejstret for at se netop mig! Pigerne i den ’dyre’ ende var forbavsende nok meget tynde, sure og lyse – men netop det som de mange kinesiske og indiske kunder efterspøger. Not me!

Jeg bestemte mig for tøsen, der mest lignede en latina-porno dulle og fik hende hen til mig via værtinden – happy days!. Vi krammede, jeg betalte og så gik vi op på rummet tre etager ovenpå….det viste sig at hun var fra Laos og derfor noget mere mørk end de fleste Thai’er – og desværre for hende, også derfor mindre efterspurgt.

I rummet var der en seng, et kæmpe badekar og en luftmadras – og et aircon anlæg der lige skulle tændes og køle rummet lidt ned.  Vi klædte os af og gik i bad….og jeg blev vasket renere end nogensinde. Senere fulgte nuru-gel massage på luftmadrassen hvor hun kørte sine helt vanvittige krop rundt på min. Senere øko-blow samt et udmærket men ret ordinært knald…..

Som oplevelse var det ret sjovt. Sex-mæssigt ganske ordinært og meget professionelt. Been there, done that. Jeg kommer nok ikke igen, men for pokker en fed oplevelse…..Bucket-listen har fået et kryds til….

Redigeret af DirkDiggler

Del dette indlæg


Link til indlæg
DirkDiggler skrev, den 28.4.2020 at 19:19:

Sex-mæssigt ganske ordinært og meget professionelt. Been there, done that. Jeg kommer nok ikke igen,

Nej, jeg synes også det er noget opreklameret -

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...