Hop til indhold
Sweetmand

Smider lige denne annonce ind her, håber det passer.

Recommended Posts

Cumshotbilledet er et udsnit af et der har fandtes en del steder på nettet (kunne ikke linke til en virksom side hvor der ikke skulle bladres). De andre billeder kan findes på diverse andre udenlandske escortsider, bl.a. den her italienske: http://www.rossoincontri.com/girl.asp?id=90196&citta=PESARO-URBINO&telefono=3713143750&titolo=NEW NEW.. SHAILYN ... (24su24)=(NOVITA)=_ POMPINO LENTO _ SCOPAMI A PECORA ( SUCCHIATRICE SPERTA )+ SENZA FRETTA ( SEXY )= GOLA PROFONDA ( . ( NOVITA

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweetmand skrev, for 6 timer siden:

Fatter INTET af teksten.:-D

Indsætter den lige her:

 

Hello!
Jeg er en pige på 30 meget
 52683623 sexet, sensuel og venlig. Jeg er her for at opfylde alle dine ønsker og begær Hvis du leder efter et par timer hygge. Er overbevisende, jeg er en komplet give mig du ikke vil glemme. Jeg kan få det bedste ud af dit liv eller græsk sensuel dybeste kløft. Alt du ser her er komplet.
Jeg vil gerne gøre dig føler ekstra særligt, tager dig til månen på én gang, du er min konge og din Pigen, jeg er meget lydig, hvis jeg ønsker at mestre. Jeg elsker at lblive behandlet som en dronning af en charmerende mand. Men jeg er også den frække tiger, der elsker at spille.
Jeg er altid i meget sexet undertøj og hæle. Min Venus er altid ren og dufter meget lækker. Hvis du fømler dig varm kan du svømme, når du vil. Kom og mød vide du ikke vil glemme den tid, du sidst ved min side, giver mig mulighed for at møde dig og gøre dig føle den heldigste mand.den lige her:

Hun kan da ellers rime:

Kom og mød vide du ikke vil glemme den tid, du sidst ved min side,

 

 

 

Redigeret af Jernsvinet

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...