Hop til indhold
Bjohansen101

Angel in Latex. Cd/trans. Cumslut

Recommended Posts

Efter at have luret på Angel-in-Latex på Annoncelight lykkedes det mig endelig at booke en tid.

https://annoncelight.dk/showad/294944

“Hun” arbejder åbenbart ikke så tit, så det er en downside. Al kontakt foregik via sms og gik lidt langsomt.

Jeg er vild med latex og da Angel-in-Latex optræder i latex fra top til tå var jeg tændt... mødet foregik i en pæn og diskret kælderlejlighed på Fredeiksberg.

“Hun” tog ganske rigtigt imod iklædt er sort Catsuit i latex, maske med lyst hår, korset og frække lakstøvler med de højeste hæle jeg har set. Hun har et sæt enorme silikonebryster, som ser virkelig frække ud. Feminin? Tjah. Store flotte former, en flot røv og lange flotte ben, men altså en crossdresser. Hvilket selvfølgelig også var det jeg var kommet efter.

Hendes pik var synlig men låst inde intet kyskhedsbur, ville gerne have slikket den, men det var desværre ikke en mulighed.

Der var ikke megen snak, jeg blev tilbudt et bad som jeg dog afslog da jeg kom lige fra bruseren derhjemme. Det var lidt mærkværdigt at der ikke rigtig var noget smalltalk, men hendes underdanighed tændte mig helt vild.

Vi startede med et blowjob uden gummi. Og sikket et blowjob. Hun teasede mig pik langsomt, suttede først forsigtigt og tog den så helt til roden. Hun satte sig på knæ foran mig og jeg mundkneppede hende mens hun tog fat om min røv og pressede min pik helt ned i halsen. Når hun var ved at kvæles i den, trak hun hovedet til sig, kiggede op på mig og sagde “igen”. Hold da op. Jeg har aldrig mundkneppet så meget og så længe...

Da jeg var mere end klar rullede hun er kondom på min slimede pik, og vendte røven mod mig. Trak i en lynlås i catsuitet, så hendes røvhul blev synligt, vrikkede med røven og så var vi igang. Kneppede hende helt i bund, super frækt syn med min pik der gled ind og ud. Man kunne høre hængelåsen fra kyskhedsburet rasle når jeg gik til den. Kneppede hende forfra med udsigt til de enorme bryster, som jeg gramsede på imens. Hold da op.

Da hun kunne mærke jeg var klar til at komme, kiggede hun mig igen i øjnene og sagde “du skal komme i min mund”. Hun gik på knæ, trak kondomet af og jeg sprøjtede i hendes mund. Hun var helt enorm ivrig efter at få hver en dråbe med. Det der blev skudt ved siden af slikkede hun op. Hold da kæft...

Så tøj på og afgang. Igen i mærkværdig stilhed, hun var sød nok men absolut ikke nogen sppedsnakker. Passede mig egentlig også meget fint.

Prisen var 500 kr for en halv time, blev måske til 40 min alt i alt. Det er sgu en rørende pris. Kommer helt sikkert tilbage, hvis man altså kan lave en aftale for det var lidt besværligt.

https://annoncelight.dk/showad/294944

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fedt at du havde en god oplevelse, men det alt for meget mand i dametøj for min smag (læs: maskulin) og de der bryster er ikke silikone det er cosplay bryster  hvilket nok er grunden til, at han er iført latex. 

Hvis andre har det ligesom mig og foretrækker feminine shemales vil jeg andbefale i tænker jer om en ekstra gang med hen her, tjek pornhub vids i hvert fald ;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...