Hop til indhold
GIANT COCK

Danske Natalia og Sarah

Recommended Posts

Christianmg skrev, for 16 minutter siden:

Har haft besøgt pigerne. Det var en god oplevelse. Ved ikke om billederende er fake men de ligner meget godt de to jeg mødt. 

Mistænkeligt at en bruger 5 minutter efter oprettelse skriver sådan og derefter laver 2 ligegyldige kommentarer, det lugter langt væk. Men kom da med en seriøs anmeldelse af din oplevelse og lad min kritik komme til skamme.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tror desværre, at den svagtseende Christianmg er en af pigerne.....Jeg kan læse præcis de samme syntaks-fejl i denne sætning, som der er af syntaks-fejl i deres annonce...Gad vide om det nok mere er Christiane vi skriver med???:oops:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Har nu to gange forsøgt at lave en aftale med de to.

Begge gange har jeg, som aftalt med dem dagen inden, skrevet på dagen, kort før aftalen, at jeg var klar, og de skulle så sende mig adressen.

Begge gange var der tavst som graven - både ved sms og på telefon. Når jeg ringede på nummeret, fik jeg blot at vide fra operatøren, at personen ikke kunne modtage opkald.

Virkelig dårlig stil!

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...