Hop til indhold
Guest durchgefickt

Leticia•Massage&sensual B2B•

Recommended Posts

Guest durchgefickt

Hej Brødre!

Jeg besøgte Leticia i går - igen!

https://escortguide.dk/P/leticia-massage-sensual-b2b--30395.html

Siden hun begyndte at husere i DK har jeg været forbi en del gange. Jeg tror hun måske startede i 2015...? Husker at hun var på damhus boulevard med en anden af mine favoritter, Kingi, dengang.

På et tidspunkt var Leticia en decideret legende, masser af anmeldelser herinde, men jeg tror det er stilnet lidt af siden hun holdt op med at tilbyde sex. Hun giver nemlig nu "kun" blowjob og massage, men hvilket blowjob... det er virkeligt godt, lige som jeg kan lide det, ikke alt for dybt og tilpas med sug, og perfekt afslutning, på knæ, med åben mund og tungen ude, totalt cumshot.... "nasty" som hun kaldte det med et smil :-)

Og så kan jeg "breake" nyheden at Leticia nu har fået lidt fyldt i barmen. Jeg synes det var flot, men det kan måske dele vandene.

Varmeste anbefalinger herfra!

Dr.D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Rust in Peace

Hvor synd at hun har fået lavet noget ved barmen. Ud fra billederne fejlede brysterne bestemt ikke noget fra naturens side.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Pokkers også pigerne ikke bare kan lader deres skønne bryster være deres skønne bryster :) jeg er så glad for bryster der bare er sig selv :) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest durchgefickt

Brysterne sidder flot, men jeg var ikke i nærkontakt da de fortsat var ret nye så jeg har ingen melding om hvordan de var at røre ved. Men de så flotte ud! Men lad nu ikke denne tråd handle om hvorvidt man kan lide naturlige bryster eller ej, den var et review af Leticia som giver en fantastisk service.

Hun var i en kendt lejlighed tæt på Kødbyen, tror dog hun er smuttet nu.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var ved hende umiddelbart før hun tog hjem for at få ordnet brysterne, og fortalte hende også, hvor ærgerligt jeg synes det var, for hun havde virkeligt nogle dejlige bryster! Hun lød dog til at mene, at hun ville være i stand til at tjene mere på at have større bryster.. :(

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...