Hop til indhold
Timy

Søde Kate fik min kæreste fantasi til at gå i opfyldelse

Recommended Posts

Jeg har besøgt kate et par gange sidste år, jeg har altid fået rigtig god service. Denne gang fik jeg lyst til at dele min oplevelse med alle mine liderlige ero-brødre. 

Jeg vil lige starte med at være taknemelig for at vi bor i Danmark. Tænk at vi frit kan købe så meget sex vi will have og europas smukkeste og frækkeste piger drager langvejsfra til vores lille Danmark for at blive vold kneppet i et par uger. Man kan godt nogen gange tage det som en selvfølge men jeg syntes vi skal være taknemmelig og vi skal af den grund behandle alle pigerne ekstra godt og se igennem finger med de små detaljer som måske ikke er helt perfekte. Så en shout out til alle vores GP, er. Det havde jeg på hjertet, tilbage til anmeldelsen. 

Jeg ankom og fik tungekys da jeg kom indenfor, Kates hånd var straks i mine bukser for at checke dagsformen, hvilken var god, stiv pik ved ankomst ;)

Da jeg er lidt sentimental for tiden pga nogle private forhold så bad jeg hende om en GFE oplevelse med kys og kram, jeg bad hende om at lade som vi var kærester og gøre så jeg kunne glemme hverdagen for en stund, vi plejer ellers at køre hardcore lige på og hård. Hun sagde at hun godt kan lave gfe og jeg ikke ville blive skuffet... efter badedet kom jeg tilbage til Kate som var helt stille og romantisk, som en anden Kate. De dybe og grådige tungekys var byttet ud med næsomme kys på læben og hånden på pikken var byttet ud med små forsigtige kærtegn i nakke, på skuldre og ryg. Jeg pakkede hende ud, imens hun også afklædte mig. Normalt vil jeg på dette tidspunk have pikken dybt nede i halsen på hende, men istedet var det bare stille og rolige kærtegn. Vi lagde os på sengen og jeg begynde at slikke hende, det udviklede sig til en 69'er hvor jeg lå nederst, hun suttede nænsomt og blidt, men pikken kom dog lidt ned i halsen en gang i mellem, jeg tror bare det ligger på hendes rygrad at en pik skal ned i halsen :D

Hun spurgte om jeg ville prøve med et legetøj på hende. Det takkede jeg ja til og hun fandt en dildo frem, hun lagde sig på rygge og jeg slikkede hende imens jeg arbejde med dildoen, hendes vejrtrækninger var allerede dybe da jeg fandt ud af at starte den så den vibrerede, hun begyndte at ryste og kom voldsomt. Da hun havde sundet sig sagde hun til mig "I want to swallow your cum now", I orden med mig jeg havde dog den betingelse at der skulle kneppes først, så hun satte et kondom på og begyndte at ride, det var så dejligt at trænge op i hende, hun red langsomt og lidenskabeligt, masser af kæl og kys, da hun var ved at komme igen begundte hun at banke løs og kneppe mig hård, det kunne jeg ikke holde til så jeg måtte sige at jeg snart kommer, hun forsatte 5-10 sekunder mere og troede lige at jeg gik glip af min sluger, men 2 sekunder inden jeg kom hoppede hun af flåede kondomet af og jeg kom direkte i munden på hende så snart hendes læber rørte min pik, det var virkelig vel timet og enormt skønt. Hun blev ved med at sutte, squeezede det sidste sæd ud og slugte det hele. Derefter lagde hun mig ved siden af mig, ingen ord, vi slappede bare af. 

Det var for mig en helt særlig oplevelse. Jeg kunne før anbefale Kate til hardcore sex, nu vil jeg også anbefale hende til GFE (dog med en fræk twist på), for hun kan begge dele. 

https://escortguide.dk/P/sweet-beauty-kate-last-days--52928.html

Redigeret af Timy

Del dette indlæg


Link til indlæg

Kate er bare en vildt god GP. Hun er en af mine ynglings. Hun er så god til at læse hvad man vil have. Jeg elsker den måde hun sutter pik og leger med sig selv på samme tid. 

Jeg kan rigtig godt lide når pigen er øverst, her der har hun virkelig en teknik og lidenskab som få kan matche. Hendes underliv kan bevæge sig op og ned i næsten samme tempo som en stik sav, og hun kan bare blive ved! 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...