Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg tog en kalkuleret chance/risiko (hvordan man end kigger på det), og bookede en tid hos Amanda i dag. Jeg så hende under efterlysninger og da jeg kunne genkende telefonnummeret + at hun og Jacqueline (som allerede er anmeldt herinde) linkede til hinandens profiler for en trekant, så tog jeg chancen. De har dog sidenhed fjernet hinandens links i deres annoncer. Så her kommer den første anmeldelse af Amanda (hun fortalte mig at det var hendes første gang i Danmark).

 

At få aftalen i stand med Amanda var lidt forvirrende. Jeg skrev en SMS om hun var tilgængelig i dag og et simpelt spørgsmål herefter - eneste svar jeg fik var ala 'hejsa, hvad tid'. Nå, jeg prøvede at gentage spørgsmålet (om kys var inklusiv) og fik igen ikke et svar på dette, men blot at jeg var booket til den tid jeg angiv. Så jeg valgte at liste op det som hendes annonce tilbød og at kys var inkluderet så der ikke var noget pis ved døren. PS. hendes SMS'er havde et hav af emojis, darling etc. som jeg ikke gider at gengive her haha, så ikke en iskold samtale.

Stedet er tæt på hovedbanen og er en lækker stor lejlighed. Det er hende på billederne. Men jeg kan sgu ikke finde ud af hvornår de er taget de flotte billeder - de er ihvertfald ikke 1:1 også alligevel lidt?! Hun har et kønt ansigt med store læber, men hendes krop er noget mere busty end hvad billederne viser, synes jeg. Hun sagde hun er 24 år, så måske er de billeder fra da hun var 21 (som der står i annoncen).

Nå. Jeg havde købt 45 min og her er der et plus point til Amanda. Annoncen skriver at BJ er uden kondom, og der er ikke så meget pis der - vi går bare i gang (har prøvet før at skulle minde andre glædespiger om hvad der står i deres annonce). Hun sutter og vi skal til at igang med det helt sjove. Jeg bliver liggende også giver hun mig et kondom mens hun siger "put on". Jeg tænker "hvad fanden?!" for det har jeg aldrig oplevet før at jeg selv skal. Måske ikke en stor deal for nogen, men jeg har betalt 1500 kr. og tænkte at det var dårlig service. Men hvad skal jeg gøre, jeg ligger med stiv pibe så jeg tager kondomet på. Hun var ret vild i sengen og dejlig stønnen fra hende. Hun gad dog ikke at ride ret længe.

Nå første omgang er ovre og snakken om en masse ligegyldigt starter. Men hun er faktisk meget sød. Runde 2 indledes og efter blowjob tager hun selv kondomet på, så alt fint. En ting jeg dog er lidt træt af er, at hun ikke vil slikker mine kugler (vil GPs generelt ikke det?), som stort set er glatbarberet. Vi har sex og jeg kommer på hendes kæmpe jader. 

Alt i alt en fin oplevelse. Jeg har den sidste uge gået halvt-amok og besøgt hhv. Hot Diana og lettiske Vanessa to gange hver. Ift. prisen på dem, deres service og stort set 1:1 billeder, så synes jeg at prissætningen på Amanda er en anelse for høj. Fin oplevelse selvom jeg ikke kommer igen.

 

En rettelse til Amandas annonce er at hun ikke er fra Letland, men russer. Hun snakker perfekt engelsk.

 

PS. det her var min første reelle anmeldelse herinde så vil gerne benytte lejligheden til, at sige TAK til alle de anmeldelser der bliver spyttet ud herinde hele tiden. De er værdifulde og god underholdning!

 

https://www.eroguide.dk/massage-escort/Hot+and+Sexy+Curvy+Amanda/

Del dette indlæg


Link til indlæg
Michaeljyde skrev, for 11 minutter siden:

at hun ikke er fra Letland, men russer.

Surprise (to andre "letter" er tidligere anholdt pga. bl.a. manglende arbejdstilladelse).

Michaeljyde skrev, for 12 minutter siden:

hendes krop er noget mere busty end hvad billederne viser, synes jeg.

Ligger der deri, at hun udover større bryster også har lidt større livvidde?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 17 minutter siden:

 

Ligger der deri, at hun udover større bryster også har lidt større livvidde?

Hovsa, ja mig der har haft en forkert definition af busty i hovedet. Google siger det er piger med store bryster - det jeg vil sige med det er, at hun ser lidt tyndere ud på billederne end IRL. Men store bryster, det har hun!

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Michaeljyde skrev, for 8 timer siden:

En rettelse til Amandas annonce er at hun ikke er fra Letland, men russer. 

 

Hold da op! Her er både skarphed og gefuhl, kan vi nok forstå.

Godt gået, Michael.

Cob

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...