Hop til indhold

Recommended Posts

Hej, jeg skriver angående Maya. Først og fremmest, var det en dårlig oplevelse. Blev budt indenfor og ind til værelset. Man kunne høre hendes veninder, som er i samme branche hyle og grine. Det var lidt irriterende, når man var ind i værelset. Ingen kys. Betalte for 45 min med inklusiv bad sammen, som står i annoncen, men hun gad ikke. Hun blev ved med at brokke sig når jeg rørte brysterne. 
 

Hun gav mig endda samme håndklæde, som jeg brugte første gang, da jeg ankom.. og så er hun ikke speciel køn. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Kim Nielsen

Maya har ellers en vanvittigt dejlig krop, men det er jo ikke nødvendigvis alt...

Maya og JENNY tilbyder en duo sammen - er der nogen der har prøvet det, eller evt. Jenny alene? Jenny ser aldeles pragtfuld ud efter min smag...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Maya var super tændt mens Jenny ikke rigtigt var i det... De skulle hele tiden spritte den af og kendte klart ikke hinanden... Det endte med at jeg sendte Jenny ud og tog Maya alene... Hun er det hele værd... og det tror jeg også Jenny ville være alene...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, den 3.3.2020 at 06:15:

Det kan ikke være prisen, der skræmmer folk væk.

Hvor ser du nogen bliver skræmt væk?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, 1 time siden:

Hvor ser du nogen bliver skræmt væk?

Det har jeg heller ikke skrevet noget om.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 3 timer siden:

Det har jeg heller ikke skrevet noget om.

Jo, du siger at prisen ikke kan forklare det.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bebop skrev, for 9 minutter siden:

Jo, du siger at prisen ikke kan forklare det.

Nej, det er så dig, der ikke kan dansk.

Når jeg skriver, at det "i hvert fald ikke er prisen, der afskrækker dem", betyder det, at det ikke er prisen, der er for høj, hvis folk alligevel kke opsøger den pågædende pige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Borende X skrev, for 9 timer siden:

år jeg skriver, at det "i hvert fald ikke er prisen, der afskrækker dem", betyder det, at det ikke er prisen, der er for høj, hvis folk alligevel kke opsøger den pågædende pige.

Sorry, jeg troede du var bedre til dansk, når du hele tiden brokker dig over andres sprog. Dit "alligevel" afslører jo netop, at du må mene der skulle være en anden grund, som allerede er omtalt.

Men jeg påtaler det selvfølgelig bare fordi din kommentar var det sædvanlige  fra dig, nemlig at sige noget komplet irrelevant om prisen. Du har foruden sprog to kæpheste som du rider ved enhver ugiven lejlighed: pris og nationalitet. Det er ret træls. Du kan jo godt skrive fornuftige ting, så hvorfor dropper du ikke bare det ævl?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tilbage til tråden...

Der er åbenbart flere opfattelser af Maya, der er mindst 2 forskellige opfattelser af hende, er der flere der har besøgt hende?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hy. Im maya .

I know who r you baby.. :)

i always text in a message what is included in the price. 

bbj with condom , massage ,Shower together if you want , sex 69 

if you want kiss is plus or bbj without condom also.

you pay for me 45 min baby and bbj without.

You need to pay for kiss... after the service you was very happy and you text me message also you r so happy . The girls also working here with me and they of course laughing. Nothing more.after you text me message and ask me if its possible to shower together why we not shower together. Because you didnt tell me baby and didnt ask me you want or nit. So now this is not nice what you do. Im always correct and nice whit my clients . I never say to you didnt touch my bobs. Maybe was hurt me a bit thats why i said to you please. I love when somebody touch me. 

I have just good reviews. And i also text you back next time if you come we can take a shower together.

 

Have a good day for everybody and kiss from me

Del dette indlæg


Link til indlæg

and another thought. I am always understanding and I usually make deals what is possible or what can we do or what is good for as. you wanted to write good about me i showed you the forum then you got in on bathing. and finally he wrote something else here ... I always ask if the towel is too wet do yoh want or not another. my friends who are with me friendly ,and never yell. I usually give a lot of kisses to face or body but , you have to pay for the kiss to your mouth baby. And you didnt ask me about. 

 we broke up in a friendly way, and it became...

Everything has 2 sides..I wait my old and new customers i hope everyone is understand my side. Im very friendly girls who love and enjoy the our time.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har besøgt Maya tre gange og mine anmeldelser af hende er der links til i hendes annonce. 

Jeg har i en hver henseende oplevet Maya som en frisk, sød, smuk, åbensindet, gæstfri og sexglad pige. 

Trådstarter skriver at Maya så IKKE skulle være smuk, det kan jeg jo så overhovedet ikke forstå. Men hvem man synes er smuk er jo selvfølgelig meget individuelt, men jeg kan ihverfald bidrage med at den Maya man møder 100 % ligner den Maya man ser på billederne.

Den opfattelse jeg har af Maya synes jeg klart afspejles i Mayas profesionelle og afbalancerede udlægning af sagen. Hun skriver jo endda at trådstarter er velkommen en anden gang.

Jeg vil til en hver tid anbefale Maya - i går, i dag og i morgen - til dem der ønsker en dejlig nærværende intim oplevelse. Hun fremstår som sagt 100 % som sine billeder så hvis man kan lide hvad man ser af hende på escortguide, så er det bare med at komme afsted ;-) 

Håber det kan bruges og forsat go' aften til alle !!!! 

KH PN   

 

Redigeret af PeterN

Del dette indlæg


Link til indlæg
dongding skrev, den 4.3.2020 at 23:45:

Write PM’s, no need to chat in a review forum 

Våffor igg?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...