Hop til indhold
HrFlint

Sara - mature therapist Frederiksberg

Recommended Posts

 

https://escortguide.dk/P/sara-mature-massage-therapist-and-eroptic-in-frederiksberg-51913.html

Jeg fik besøgt Sara, der må betegnes som en frodig kvinde i 50’erne. Meget sød og nede på jorden. Rammerne er ikke de bedste - en lidt skummel kælder i et baghus med uklare adgangsforhold. Jeg måtte ringe for at finde ud af, hvilke klokke at trykke. Den automatiske døråbner virkede ikke, men en anden besøgende til ejendommen havde større held, og jeg kom ind på den måde. Absolut ikke optimalt, hvis man ønsker en diskret entre. Ned i et trangt værelse med briks og seng. Sara var i en nedringede kjole med udsigt til en barm i DD format. Der er også godt til “baggården”. 

Atmorsfæren emmede ikke af erotik, men snarere at vi skal i gang med noget fysioterapi - hænder og fødder sprittes af - hygiejne er godt, men det blev ret klinisk. Omvendt var der også noget befriende over tilgang. Du kommer her for at få adgang til  min ekspertise i at stikke en finger og i din anus - fair nok, for det er ikke alle der kan eller vil det.

Vi aftalte slagets gang og her er et basalt kendskab til spansk en fordel. Engelsk er der nemlig  ikke meget af. Massage, prostata massage og bj blev menuen. Massagen var under middel. En rodet omgang uden den store systematik. Et par afbrydelser og reklamer fra Spotify, indtil jeg fik det slået fra, var irriterende. 

Blow  og prostatamassage i kombination var fin uden at være prangende. Sara selv var sød og afslappet. Er man til Big mature er her et bud, uden at du bliver mast flad.

Samlet set er jeg usikker på, om jeg vil vende tilbage selvom jeg kan se potentialet.  Men min tålmodighed er nok ikke stor nok og penge vokser som bekendt ikke på træerne.

  •  

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...