Hop til indhold
Jørgensen

Jessika bomb !! Real photo !

Recommended Posts

Godaften,

Besøgte i går denne kvinde: https://escortguide.dk/P/jessika-bomb-real-photo--52812.html.

Billederne er jeg 95% sikker på, ikke er af hende - i hvert fald er de i givet fald kraftigt redigerede. Kvinden man møder, er dog ikke mindre velskabt og lækker end hende på billederne; den virkelige kvinde er lavere, har mindre bryster, er kraftigere bygget - ikke på nogen måde fed! - men har et kønnere ansigt og nogle særdeles sexede kysse- og suttelæber. Det er særligt det betydeligt anderledes ansigt, der gør mig meget sikker i min sag. Det var først, da jeg kom ud i bilen bagefter og tjekkede billederne igen, at jeg var sikker (95%) på, at billederne er fake. Super frækt, når der står 100% real i annoncen, OG når hun gentagne gange bekræftede eksplicit pr. SMS med en kommentar om, at de var taget for 4 måneder siden. Men altså; ikke den store skade, for kvinden man møder, er også super lækker. Dog vil man klart føle sig snydt, hvis man går efter de store bryster på billederne.

Aftalte pr. SMS en time med massage, body to body, facesitting, øko-blow, slik til hende, kys, sex i mange positioner og cum i munden til sidst til listeprisen 1000 kr., hvilket jo lugtede af problemer, men jeg tog chancen.

Startede med det, der skulle være massagen. Det bestod i, at hun lå på siden, støttende hovedet med sin ene arm, ved siden af mig, som lå på maven. Hun gnubbede lidt med den frie hånd og smilede særdeles sødt og varmt til mig. En ganske varm og erotisk situation, men massagen var totalt til grin. Lå og tænkte på min søn på 6 år, som af og til giver daddy noget af den skuldermassage, som han har lært i børnehaveklassen - den ville jeg klart have foretrukket.

Efter 5-7 minutters gnubberi og varme smil tog jeg aktion til et sceneskift, som jeg indledte med at få hende ned på ryggen og give hende nogle kys, som hun responderede dejligt på. Skøøøøønne læber og en pikant lille tunge, som hun brugte initiativrigt, dog uden at det blev til decideret snaveri (hvilket jeg heller ikke søgte).

Næste ryk fra mig var, at jeg kyssede hele hendes krop, som er kraftigt bygget og med noget polster, men alt er super fast - ikke mindst hendes bryster og balder, der nærmest virker som hoppebolde, selvom de utvivlsomt er 100% øko. Havnede nede ved den ualmindeligt velskabte og lækre mis, som jeg gav en lang slikketur, hvilket hun responderede tilsyneladende ægte på. Hun gav vellyde fra sig og arbejde selv med underlivet, men afholdte sig heldigvis fra at fake en orgasme. Forsøgte prøvende med en finger op, men fik sammen med et smil fra hende et "no fingers up".

Det blev nu hendes tur til at smage på banditten. En ok oplevelse, men bestemt ikke noget, jeg vil huske i mange dage. Hun virkede til at nyde det, men gik hverken særlig dybt eller entusiastisk til sagen.

Tænkte, at nu var det nok tid til at mærke hendes mis, så vi blev uden ord enige om, at det skulle være missionæren først. Skønt syn at se hendes spændstige krop og kønne ansigt ligge lige dér foran en, og ikke mindst skønt at se hende lege fingerleg med sin mis. Sexen med hende kunne dog alt andet end at leve op til synet af hende. I missionæren lagde hun sig med benene næsten fladt nede på sengen og kun lige spredt nok til, at jeg kunne være der. Resultatet var, at jeg kun kunne få 4-5 cm indenfor. Efter 2-3 minutter med den triste oplevelse spurgte jeg til doggy style, som hun afviste med et "no, no, too big", hvilket jeg desværre må indrømme umuligt kan have hold i virkeligheden! Hun tilbød i stedet at lægge sig på siden. Jeg kneppede hende i yderligere 2-3 minutter i denne stilling, som heller ikke bragte den store gælde hos mig.

Afsluttede med, at hun spillede mig til jeg næsten kom. Da jeg begyndte at give nu-kommer-jeg-lige-om-lidt-lyde fra mig to hun de yderste par cm i munden, så jeg kunne fyre ladningen af i munden på hende. Tror mest, det var fordi, hun ikke ville have snasket lagnet til. Straks jeg var kommet, greb hun en vådserviet, spyttede ud, gav mig en serviet og forlod lokalet.

For mig var der ikke så meget mere at komme efter, så jeg sprang op og begyndte at tage tøjet på. Hun returnerede, da jeg var nået til jakken.

Stod på gaden igen efter 45-50 minutter. Tror dog bestemt, at hun ville have givet mig tiden ud - måske med noget mere "massage" - hvis jeg var blevet liggende på sengen efter hun havde været ude og gøre sit.

Vil i øvrigt skyde hende til at være 160 cm høj og midt i 20'erne. Kommer efter eget udsagn fra Balkan (det specifikke land forbyder alm. diskretion mig at nævne), og har været i DK i tre dage - i øvrigt første gang i DK.

Value for money? Jooeee, sådan relativt ift. prisen, krone for krone.

Samme oplevelse som de gode af de dyrere piger? Nej!

Kommer jeg igen: Nej, dertil er der for mange andre dejlige kvinder derude, og dem vil jeg hellere bruge min tid på.

Kan jeg anbefale hende: Ja, jo, egentlig godt. Hvis man går efter en spændstig, smuk lille sag med sødme og GFE frem for "teknisk" god sex, så er hun bestemt ikke en nitte.

Held og lykke derude.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...