Hop til indhold
Hulbror

Nathalia Brazil - Endnu en skøn GFE i Rødovre

Recommended Posts

Jeg kan kun undre mig over Nathalia ikke er anmeldt tidligere, hun har været her et stykke tid, jeg kunne i hvert fald ikke finde det hvis hun er anmeldt.

 

Selfies stemmer overens med virkeligheden - https://escortguide.dk/P/nathalia-massage-brazil-51809.html

 

Da huset i Rødovre kun har givet mig meget høj klasse besluttede jeg mig for at tage chancen hos Nathalia, selv om det ikke var lykkedes mig at finde noget om hende her på sitet, og jeg skal love for at jeg ikke fortryder jeg tog chancen! Og så vil jeg lige nævne at jeg synes enormt godt om konceptet at de ikke har et menukort, for så har pigen en mulighed/frihed til at sige fra i en presset situation, jeg forstår så også godt hvis det som kunde kan være skræmmende at gå ind uden helt at vide hvad der skal ske, men de piger jeg har mødt der, har som sagt langt oversteget mine forventninger, det er dog mest fordi de er så glade og lidenskabelige at det ikke er til at finde andre steder, ud over enkeltstående tilfælde hist og her, men huset i Rødovre har for mig været super hver gang.

 

Jeg skrev til hende på WhatsApp i går om hun kunne mødes i dag, vi havde en kort fin dialog hvor forventninger blev afstemt.

 

Min dag forløb lidt anderledes end ventet og jeg var fremme 30 min før tid, så vi skrev lidt igen og hun bad om 15 minutter og efter de 15 minutter skrev hun at hun var klar, jeg ringede til hende da jeg nåede døren hun svarede hurtigt og hoppede fra 1. Sal til døren og åbnede i god fart så jeg ikke stod og blomstrede - Jeg trådte ind til det største smil kram og kindkys og jeg fortalte hende hun var lækker hvilket hun meget overbevisende returnerede med at det var jeg også, op på værelset og det sekund døren lukkede kastede hun sig over mig og snavede mig i gulvet "I like to kiss" sagde hun (Hun var klar over at jeg ønskede GFE og lidenskab), der stod vi og skam snavede mens vores hænder ivrigt gik på opdagelse overalt på hinanden, dog stadig med tøj på for det var logisk nok ikke nået af endnu, den lidenskab jeg fik vil jeg vove at påstå var ægte kan andre få bare en tiendedel af hvad jeg fik bliver det også en fantastisk oplevelse!

 

Nå, penge skiftede hænder og af med tøjet, selv om vi ikke ønskede at slippe hinanden, vi roste hinanden meget og viklede os ind i hinanden på sengen, det føltes så fantastisk, der er intet bedre end at ligge så tæt og kysse med en man har så god kemi med, efter godt langt forspil var der lidt blow, men det går jeg ikke så meget op i, (i starten da vi kyssede fik hun i øvrigt også nævnt massagen, og der spurgte jeg om ikke vi kunne skippe den hvilket hun bare smilede stort til) så videre til sex stadig godt flettet sammen og kyssende, det blev sex i flere stillinger men kun stillinger hvor kys og øjenkontakt var muligt, det var sådan vi begge foretrak det, vi knaldede højt og længe, hun larmede skønt, vores kroppe støjede når de klaskede sammen, sengen var fin kvalitet og støjede ikke men blev så trykket at reolen på gulvede raslede, man var IKKE i tvivl om hvad der skete på vores værelse hvis man var i et tilstødende lokale, og sådan fortsatte det til der ikke var så meget tid tilbage, vi afsluttede med et brag, kærligheden kunne helt sikkert ses i vores øjne og kram. Efterfølgende havde Nathalia ikke travlt vi lå og krammede og kyssede og et tegn på at det har været rigtig godt er at jeg har lyst til kys og kram efterfølgende, det fik så liv i mini-me igen og kunne mærke jeg godt ville være klar til en runde mere, men tiden var ved at være gået og jeg skulle i bad og jeg ville kunne knalde i timevis hvis vi startede igen da det ville være for at få min 5. Orgasme indenfor 24 timer, så jeg blev sendt i bad med mit stive jern (100% fair nok :D ), hun gjorde meget ud af at få mig til at føle mig hjemme og sagde jeg måtte tage mig god tid til badet. Da jeg kom tilbage på værelset kyssede vi et stykke tid igen og så måtte tøjet på. Denne skønne, livlige pige fulgte mig ud med et kæmpe smil og søde ord på vejen, da jeg kom til min bil konstaterede jeg at hun ikke snød med tiden og i WhatsApp var der en sød besked på tre ord, som hun havde skrevet til mig mens jeg var i bad <3

 

Nå ja, jeg bør lige nævne at hendes engelsk er ret godt, hun har boet lidt i England så hun er væsentligt bedre til engelsk end de fleste fra Brasilien, hendes alder står til 26 år, det kan godt passe vil jeg mene, og hun er her en måneds tid endnu, fordi hun rigtig godt kan lide Danmark :)

 

Hvis Nathalia følger med herinde skal hun vide at jeg har haft den skønneste dag og ser frem til at møde hende igen :wub:<3:wub:

 

 

Redigeret af Hulbror
Fjernede et t

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for anmeldelse. :)

jeg havde nu godt set annoncen, men bevidst gået uden om da der udtrykkeligt står at der kun tilbydes svensk.

Så bliver det lige dyrt nok, og videre til næste annonce.... :ph34r:

Del dette indlæg


Link til indlæg
frddblk skrev, for 5 minutter siden:

Tak for anmeldelse. :)

jeg havde nu godt set annoncen, men bevidst gået uden om da der udtrykkeligt står at der kun tilbydes svensk.

Så bliver det lige dyrt nok, og videre til næste annonce.... :ph34r:

Jeg har forstået det sådan, at hot massage hos latinaer altid er med den sædvanlige sexpakke.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Styrvolt skrev, for 1 minut siden:

Jeg har forstået det sådan, at hot massage hos latinaer altid er med den sædvanlige sexpakke.

Det er også muligt det er sådan. Jeg kender bare ikke til det. Havde der bare stået b2b så havde jeg nok forventet at der kunne fås mere, men nu der udtrykkeligt stod kun svensk, så gad jeg ikke en gang gøre forsøget.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har lige genlæst mit review og tænker at jeg nok bør udpensle at vi umiddelbart havde god indledende kemi på tekst, men hun fortalte mig allerede der at hun kun kyssede ved god kemi. Hun sætter pris på en sød fyr som mig, og da hun åbnede døren var der også en god kemi hurtigt, troværdighed er vigtig for mig her, alt hvad jeg skriver er sandt, så hvis din oplevelse bliver en anden end min, må du ikke hænge mig, men jeg synes stadig du skal tage chancen, og hvis du også har en god oplevelse, så ved du at du har fundet guld :D

Redigeret af Hulbror
Fjernede et overskydende ord og en tastefejl

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det hører, for mig, til sjælenhederne at besøge den samme to gange i træk og forsøger også at overholde en regel om kun et besøg om ugen for at økonomien ikke stikker af, men der skulle kun gå to dage før jeg brød begge "regler".

 

Nathalia har, med sin skønne person og smukke ydre, fortryllet mig med lynets hast :wub: Anden gang var mindst lige så god som første, hvis muligt var den bedre og jeg kunne føle at gensynsglæden var gensidig.

 

Til slut roste jeg hende for hendes rolige service og forklarede hende at det var super rart at hun overholdt tiden uden overhovedet at rushe mig ud af døren, hun svarede mig at hun faktisk godt var klar over at nogen gjorde sådan og at det ikke var en god oplevelse for nogen af parterne, og at hun derfor konsekvent har en god buffer mellem hver person hun møder, det synes jeg at mange kunne lære noget af :)

 

 

Følg mine aller varmeste anbefalinger, hvis du lover at være god ved hende, for det fortjener hun bestemt <3 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Klodendrejer skrev, for 5 timer siden:

Hmmmm lyder dejligt , snakker vi Ivy klasse ? Fra samme adresse ? 

Jeg synes bestemt hun er Ivy klasse deres personligheder er varme, dejlige, smilende og omfavnende, de to er hoved grunden til at jeg er så stor fan af det hus, jeg synes generelt de piger der kommer der bliver positivt anmeldt, men jeg udtaler mig kun om dem jeg har mødt :)

 

Jeg har set en anke og det er at en del har rigtig dårlig engelsk, så hvis sproget er så vigtigt bør man spørge grundigt ind til det hos de sydamerikanske eller vente på første anmeldelse og spørge anmelder eller ringe fremfor at skrive med pigerne, men hos <3 Nathalia <3 er det engelske ret godt :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Klodendrejer skrev, 1 time siden:

Hmmm nu hedder hun Larissa på samme adresse . Sgu da lidt mærkeligt . 

Yes, har skrevet lidt med hende da hun ikke har været til at møde et par dage og jeg fik abstinenser :D Er vist blevet lidt småforelsket :wub:

 

Nu er hun tilbage samme sted med nyt navn og nyt nummer og tror også nogle bedre selfies :)

 

Hun skrev også at hun rejser til Brazil om 1 til 2 uger som jeg forstod det, men at hun er meget glad for Danmark og danskerne, så hun vil komme igen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej med jer alle

Jeg har været forbi Nathalia/Larissa i dag. Wow siger jeg bare hun kan noget SF. Hun er rigtig nem at snakke med samt god til engelsk.

Hun tag hjem lørdag d 14 marts så hurry up guys hvis i skal nå at besøge hende. Hun ville komme igen i april og tak for det:)

Hun har skifte navn forbi der er en anden som har taget det samme navn som hende.

God aften

Saf

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Rikki7979 skrev, for 6 timer siden:

@Hulbror har du besøgt hende i dag el i går og kan sige om hun er corona suspekt ?

 

Jeg hører til blandt dem som respekterer karantæne i denne periode.

 

Og hvis du tror man kan se på folk om de er Corona suspekte, så har du ikke sat dig ind i situationens alvor.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst
Hulbror skrev, den 13.3.2020 at 21:30:

 

Jeg hører til blandt dem som respekterer karantæne i denne periode.

 

Og hvis du tror man kan se på folk om de er Corona suspekte, så har du ikke sat dig ind i situationens alvor.

Enig - man kan have virussen helt uden at udvise symptomer! Derfor bør all stoppe med at besøger GP’ere - MED DET SAMME

Del dette indlæg


Link til indlæg
Safriel skrev, den 9.3.2020 at 16:50:

Hej med jer alle

Jeg har været forbi Nathalia/Larissa i dag. Wow siger jeg bare hun kan noget SF. Hun er rigtig nem at snakke med samt god til engelsk.

Hun tag hjem lørdag d 14 marts så hurry up guys hvis i skal nå at besøge hende. Hun ville komme igen i april og tak for det:)

Hun har skifte navn forbi der er en anden som har taget det samme navn som hende.

God aften

Saf

 

Nu hvor Danmarks grænser i første omgang er lukket i en måned frem fra den 12. marts, så kan vi nok ikke forvente at se hende igen i starten af april måned, hvis hun allerede har forladt landet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...