Hop til indhold
JensJensen1

Filippa fortjener ALTID endnu en anmeldelse :-)

Recommended Posts

Når ord ikke slår til.. og trods en lang række anmeldelser af Filippa (Anastasia)

Jeg mødte Filippa første gang tilbage i oktober 2019, den gang hun hed Anastasia, og har besøgt hende ca. 8-10 gange siden, og sidst i dag mandag.

Siden mit først besøg, er min tid med Filippa blot blevet mere og mere fantastisk. Det er svært at sætte ord på præcist hvad det er der gør det, men det er vel ikke meget anderledes end når man møder et andet menneske ude i den ”virkelige” verden, og en relation opbygges.

Filippa er det hele, har hele pakken og har evnen til at være tilstede i nuet. Hun formår på en helt naturlig måde at få en til at føle sig helt speciel, at få fornemmelsen af at det vigtigste i hele verden er en selv.

Jeg har besøgt hende både i Gentofte og på Frederiksberg, og førstnævnte er at fortrække, udelukkende pga. fantastisk parkeringsmulighed :-) Men begge steder er høj klasse, rene, indbydende med en skøn atmosfære, - og med mulighed for bad.

Når jeg møder Filippa bliver jeg blød i knæene fra første øjekast, hun er gudesmuk med den mest fantastiske krop, altid smilende og imødekommende og uden ret meget tøj på kroppen,- hvis overhoved noget :-)

Selve sex-delen er helt ubeskrivelig dejlig, og hun forstå både at give og tage, kysser dejligt, nusser med indlevelse og hendes blow er det bedste jeg har oplevet.
Hun er initiativrig, og tager gerne styringen samtidig med at hun er super berøringsvenlig og fleksible :-)

Som i nok kan læse er jeg ret vild med Filippa, og da jeg klart er til GFE er hun det helt perfekte valg for mig.

Udover hendes fantastiske ydere, en krop der smager helt fantastisk og himmelsk sex,  har min tid med Filippa bestået i lige så høj grad af snak.. og ikke kun den overalfdiske small talk, men samtaler med substans i.

Så de bedste anbefalinger herfra..

Hvis du læser med her Filippa, vil jeg blot sig tak endnu engang :-)
https://escortguide.dk/P/22-aarige-dansk-studine-49639.html

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Endnu en god og troværdig anmeldelse af Fillipa. Hun ser fantastisk smuk ud på billederne, og er sikkert endnu smukkere i virkeligheden. Og hun er tilsyneladende en ret enestående person. Overvejer kraftigt at besøge hende indenfor kort tid. En Dansk GFE i verdensklasse. Lige hvad jeg har brug for at opleve. Tak for anmeldelsen.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Larsebro

Ja med kondom bliver det sjældent rigtigt godt.

Fik du med eller uden?

Redigeret af Larsebro

Del dette indlæg


Link til indlæg
Larsebro skrev, for 3 timer siden:

Ja med kondom bliver det sjældent rigtigt godt.

Fik du med eller uden?

Du fik svar i frenchlover1s anmeldelse og det står i annoncen. Blowjob er med kondom. Hvorfor bliver du ved med at spørge ? Hvis du skal have det uden kondom, er der masser af andre piger der tilbyder det.

Redigeret af Blender

Del dette indlæg


Link til indlæg
Larsebro skrev, for 35 minutter siden:

Nogle får det - andre ikke. Måske er der en opskrift.

Det er så åbenbart slut med det. Find en anden, hvis du skal have det uden kondom, i stedet for at fiske efter en "opskrift", i håb om du kan presse hende til det. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...