Hop til indhold
Mr.Djurs

8370 Hadsten young asian porn princess

Recommended Posts

PAS PÅ

Jeg faldt over denne skønhed på annoncelight, og jeg må sige at der er en eneste ting som passer af det man ser i annoncen....... det er telefonnummeret.

Jeg har aldrig før mødt noget som ligger så langt fra det beskrevne, der bydes stort set ikke på noget af det som loves, pigens alder kan man godt doble op...... mindst. Hun ser meget pæn ud når hun har tøj på, men når det kommer af, så ændrer det sig drastisk, hun er ret rynket og så tror jeg hun er mor til en pænt stor børneflok. Nok om hende, der er intet godt at fremhæve.

Vi havde aftalt en time, som jeg selvfølgelig betalte forud, så var det jo ovre. Men da der var gået noget tid, og hun var en tur på toilettet og kom tilbage, spurgte jeg om tiden var ved at være gået....... hun så efter på sin telefon, og ja tiden var gået. Da jeg så tog tøj på kiggede jeg diskret på min telefon, og det var præcis 41 minutter siden jeg kom ind. Helt ærligt så var jeg ligeglad, for jeg gad ikke være der længere.

Hun skulle være på adressen i 3 dage, men vidste ikke noget om hvor hun skulle hen bagefter, da hendes "ven" endnu ikke havde fortalt hende om det.

Nu har jeg undersøgt stedet for jer, så er der vel ingen grund til at andre spilder deres penge der

https://annoncelight.dk/showad/291367

Mr.Djurs

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...