Hop til indhold
wildcardf

Sweet Karinna på Frederiksberg - wauv...

Recommended Posts

Hej igen drenge og piger...:)

Så er det tid til endnu en anmeldelse - denne gang af spanske Karinna, der holder til et velkendt sted på Frederiksberg.

Det er nu gang nr 3 jeg har besøgt hende og det er kun blevet bedre for hver gang, så nu må det være tid til at dele mine erfaringer - det har hun helt klart fortjent, selvom hun er én af de piger man helst ville holde for sig selv - låst nede i kælderen - the Fritzel way...LOL.. sorry for min meget sorte humor - kunne ikke dy mig..:P

Tilbage til virkeligheden.. Karinna er en kanon sød og behagelig pige og med den lækreste krop. Højde ca 160 cm og en vægt jeg vil skyde til omkring 50 kg. Alt er ægte, også hendes billeder og hendes engelsk er fremragende, så der er ingen problemer med at kommunikere.

Som sagt var det tredie gang jeg har besøgt hende - første gang i det nye år, men absolut ikke sidste.. Jeg fik et kæmpe kram og et kys, da hun åbnede døren - en velkomst, der absolut er med til at give grundlaget for en lækker over all oplevelse.. Vi snakkede nogle minutter om, hvordan vi hver især havde haft det siden sidst vi sås og så var det tid til en hurtig tur under bruseren.. 

Efterfølgende gik vi ind på værelset og jeg fik derefter fornøjelsen med at klæde hende af - som tidligere nævnt har hun en super lækker og petit krop, som i den grad kan tænde mig og efter nogle dybe og pirrende kys måtte jeg ned og checke undervognen.

Hun er glatbarberet og har den lækreste fisse, som jeg ikke kunne lade være med at lege med, smage på og pirre med min tunge - og efter hendes lyde nød hun det lige så meget som jeg gjorde og kom efter et stykke tid eksplosivt, hvilket jeg slet ikke var i tvivl om, både på måden hendes krop reagerede men lige så meget fordi hun giver udtryk for, hvordan hun kan lide det, både med hensyn til tempo og hvor hun tænder på at blive slikket og hun skjuler så absolut ikke når hun kommer, hvilket bare tænder mig endnu mere - der er nu ikke noget bedre, efter min mening, når begge to nyder det til fulde...

Så var det min tur og hun gik ned og begyndte at give mig det lækreste og dybe blowjob og efter en kort stund sagde hun, at nu var det tid til at jeg skulle op i hende og at hun ville mærke mig komme inde i hende (med kondom på naturligvis). Hun satte sig på mig og begyndte at ride mig, samtidig med at vi tungekyssede, når ikke vi altså kiggede hinanden i øjnene og begge blev endnu mere tændte af at se ophidselsen og begæret i den andens øjne og efter et stykke tid måtte jeg kapitulere og vi kom begge to på den lækreste måde.. Hun blev siddende et stykke tid på mig, hvor vi kyssede og bare nød hinanden og efterspillet og hun er bare så sød, naturlig og lækker at det er svært at give slip igen..

Så til dem der, som undertegnede, ynder en GFE oplevelse, så kan Karinna så absolut anbefales - bare husk at vi ikke alle kan forvente at kemien, der muliggør en sådan oplevelse er tilstede - ikke kun med Karinna, men så absolut også generelt...

Stedet: 9 - forholdsvis diskret og med gode parkeringsforhold

Pigen: 10 - med ægte billeder og med en super indlevelse og tilstedeværelse 

Ydelsen: 10 - lige så meget, fordi vi efterhånden kender hinanden så godt at vi begge to bare nyder turen..

Et link:

https://escortguide.dk/P/sweet-karinna-3-i-m-back-in-frederiksberg-3-47228.html

Rigtig god fornøjelse drenge..

Mvh

Wildcardf

 

 

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så fik jeg også prøvet en ægte spanier! Fra Madrid :smile: Karinna er sød og slank. Man føler sig godt modtaget fra første sekund. Dejligt samvær i alle discipliner. De varmeste anbefalinger fra mig også.
Mange tak for anmeldelsen herover, som fik mig af sted. Er meget enig i den. Kunne sagtens finde på at komme igen :D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nu fantastisk med dette forum..... uden de mange godt anmeldelser ville man nok opleve flere skuffelser...

Jeg havde aldrig besøgt Karinna ud fra hendes profil på EG men den fine anmeldelse herover fik mig til Frederiksberg.... OG det er jeg meget glad for... det er nok begyndelsen til et længere bekendtskab, hun er bare fantastisk dejlig og lige til og ikke mindst meget pænere IRL end billederne på EG

Og så har hun ‘Duet with Jessica Serrano‘ på menuen ........

Kan stærkt anbefales.

Redigeret af JonE

Del dette indlæg


Link til indlæg

Blev brændt af af en anden GP, med hvem jeg havde en klar aftale søndag eftermiddag. Jeg kom i tanke om Karinna, som jeg nogle gange havde overvejet at besøge og greb chancen. Skrev en SMS. Der kom lynhurtigt svar tilbage om, at jeg bare kunne komme. Afsted til Frederiksberg fra den mislykkede ekspedition til et andet sted. Karinna reddede dagen for mig. Hun er da det sødeste væsen. Jeg fik en GFE-oplevelse af høj karat. Også en klar anbefalig herfra. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...