Hop til indhold
Guest Tywin Lannister

Nelly is back

Recommended Posts

Gæst

Så er den navnkundige Nelly tilbage:

http://www.escortguide.dk/profile.asp?i_ProfileID=16551

Selvom jeg i den tidligere tråd omhandlende Nelly havde forsvoret, at jeg nogensinde ville have besøg af hende eller nogen andre fra det sted fik jeg alligevel desværre impulskøbt mig til en time med Nelly. Det skulle jeg aldrig aldrig nogensinde have gjort! Det er helt uden sammenligning min værste sexkøbsoplevelse ever.

Jeg vil slet ikke opremse alle dårligdommene i dette indlæg, men de indbefatter 45 minutters forsinkelse (1.5 time hvis man inkluderer den første aftale vi lavede, som hun ændrede), en dødtræt og mut ung dame der tydeligvis var meget interesseret i at få det hele overstået længe inden den betalte time var gået og en total mangel på respekt for mig og det faktum at hun var i mit hjem - altså dårlig opførsel. Det er eddermame svært at præstere i sådan et miljø, og selvom der var sparet godt op på liderlighedskontoen var lillemanden da også død som en sild efterhånden som hun foldede sig ud. Jeg endte med at sende hende hjem at sove efter 35 minutter, hvor jeg forgæves havde forsøgt at starte en form for samtale gennem google translate.

Jeg har før antydet at der er handel med i billedet her. Det tror jeg ikke der er, men jeg følte heller ikke jeg gjorde hende nogen tjenester ved at støtte hende med et job hun tydeligvis hader. Jeg har en meget brun smag i munden nu, og jeg opfordrer indtrængende jer alle til at holde jer LANGT væk. Hun er professionaliseret i ordets absolut værste forstand.

Hvorfor kunne jeg dog ikke have impulskøbt mig til en time med Mina i stedet :cry:

Del dette indlæg


Link til indlæg

jeg opfordrer indtrængende jer alle til at holde jer LANGT væk.

Tak. Jeg håber din advarsel også holder mig væk. Det er trist, hun er nok ude hvor hun ikke kan bunde.

Del dette indlæg


Link til indlæg

kan kun give,dig ret i det,hun var så god da hun kom første gang til denmark,men nu ... nul komma nul værd,,,, har også lige haft hende på besøg,,,,, men ak,,,, HOLD JER VÆK LANGT VÆK ,

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×