Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/miranda-vip-glostrup-52380.html

 

Miranda har været anmeldt før i dette forum. Men efter mit andet besøg hos hende (søndag aften), synes jeg nu alligevel hun skal have en frisk anmeldelse.

 

Søndag var hun på Amager, og jeg havde lidt udfordringer med at finde adressen og den rigtige dørknap (skulle sgu nok have taget mine briller med). Omsider fandt jeg frem til den skønne, lidt forsinket. Havde bestilt 45 minutter, da jeg huskede fra mit sidste besøg (i Glostrup), at hun er ekstremt sød og en lækker pillowtalk partner. Denne gang fik jeg, trods min forsinkede ankomst, alle 45 minutter, and then some. Der var gået næsten en time, fra jeg trådte ind af døren, til jeg stod på gaden igen.

Jeg er mest til GFE-oplevelser, og det skal jeg love for hun giver. Masser af kærtegn og tungekys, skønt blow, som udføres som om hun virkelig mener det, og sex i diverse stillinger.

At ligge mellem hendes velformede ben, med tungen begravet i en lækker kusse (med lidt stubbe), og samtidig have udsigt til hendes dejlige bryster (hjulpne, men dejlige), er en fryd. Hun give søde små lyde fra sig undervejs i akten, som blot fremmer lysten til hende. Hendes krop er dejlig naturlig og smuk brun. Lige til at spise.

Efter bad og lidt snak, lå vi på sengen med hende øverst. Hun kælede for min manddom, mens vi kyssede dybt og inderligt, hvilket får mig op på dupperne på no time. Hun kyssede sig vej ned over mit bryst og min mave, for at ende med at tage mig i munden til en skønt blow (au naturel), og masser af øjenkontakt. På et tidspunkt vil hun ned på ryggen. Så jeg indtager føromtalte plads mellem hendes ben. Nyder synet af hendes krop og ansigt, mens jeg kysser og slikker hendes inderlår og kusse. Hun vil gerne have mig til at slikke hende til udløsning, men det lykkes ikke, selv om jeg virkelig prøvede alle kneb jeg kunne komme i tanke om. Men for mig var det alligevel skønt. Det var ved at være til til regnfrakke, og som jeg sad der på knæ mellem hendes ben, og hun liggende på ryggen, blev det til en lidt sjov situation, da hun skulle sætte kondomet på, fordi det ganske enkelt var svært for hende at nå. Vi grinede lidt af det, og ved fælles hjælp, lykkedes det til sidst. Hun førte mig herefter ind i varmen, og var åbenbart lidt optændt af mit tungearbejde (som jo så ikke havde været helt forgæves). Så tempoet steg hurtigt. Og akkompagneret af hendes ytringer om at hun ville have mig til at få hende til at komme, knoklede vi på, og dag jeg kom, var det med en intensitet jeg ikke oplever så tit. Tror faktisk også at hun fik udløsning (det hævdede hun i hver fald efterfølgende :)).

Under aftørringen kommenterede hun den mængde jeg havde udtømt i kondomet. Der var meget, men det er også noget tid siden sidst. Afslutningsvis lå vi i arm, hun med hovedet på mit bryst, og kælede og talte. Hun er super sød at tale med og fortæller gerne om sit liv og sine drømme. Hvis man er til GFE til UG med kryds og slange, er hun et sikkert valg. Ikke purung, men det kan jeg faktisk beds lide. En voksen kvinde, mede en gudeskøn krop, og et elskovsgen man ikke møder hver dag. Min varmeste anbefaling.

Gyldenspjæt

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Uden at forfalde til lange erklæringer om forelskelse og evig kærlighed, så er der herfra bifald til trådstarters beskrivelse. Miranda er på alle tænkelige måder en skøn kvinde -  kan kun fortryde, at der er gået alt for langt tid mellem mine besøg hos hende. Men i aftes var det svært at løsrive sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
newpussyhunter2 skrev, den 7/2/2020 at 13:05:

Uden at forfalde til lange erklæringer om forelskelse og evig kærlighed, så er der herfra bifald til trådstarters beskrivelse. Miranda er på alle tænkelige måder en skøn kvinde -  kan kun fortryde, at der er gået alt for langt tid mellem mine besøg hos hende. Men i aftes var det svært at løsrive sig.

Vel sagt. Jeg har heller ikke besøgt hende lige så meget som hun fortjener. Hun er helt klart typen man kan forelske sig i. Dejlig kvinde. Plus hun både sutter og knepper rigtig godt. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...