Hop til indhold
Guest Misjo1

En oplevelsesberetning fra Fyn

Recommended Posts

Guest Misjo1

Jeg ved ikke rigtigt om denne beretning er anbragt korrekt, hvis ikke må admin. jo så flytte den.

Som den opmærksomme læser vil vide, er jeg grundet min kræftsygdom frataget evnen til at få rejsning, endsige have egentligt samleje, alt er prøvet, men de få ting der virker giver så massive bivirkninger at jeg har opgivet.

Dette indtraf for ca. fire år siden, og jeg havde faktisk accepteret, at mit sexliv var slut, idet min hustru ikke ønskede at deltage i alternativer til egentlig samleje, respekt for det, elsker hende alligevel.

Men, jeg har kigget med her, og deltaget i debatten når der var noget jeg synes jeg kunne bidrage med.

En dag for vel ¾ år siden faldt jeg over en tråd omkring SM, der vagte min interesse, jeg havde nogen spørgsmål omkring dette emne som fald uden for tråden, og jeg valgte så at spørge den Domina som deltog i tråden på en pm.

Det blev starten på en del skriven frem og tilbage, jeg fik selvfølgelig svar på mine spørgsmål, men vore pm`s blev hurtigt mere personlige, og jeg følte virkelig, at jeg her havde fat i en kvinde, der både havde noget på hjertet og meget mellem ørene, samt en empati med en reel nysgerrighed omkring min situation.;)

Enden på det blev, selvfølgelig, at jeg blev indbudt til en Seance, som dog krævede en del planlægning i forhold til at jeg både skulle krydse en bro og havde + 300 km frem og tilbage.

En lille krølle på den historie er, at jeg en gang i tidernes morgen havde besluttet mig for, at intet skulle være uprøvet i den sexuelle verden, og jeg har virkelig være så langt rundt jeg som min fantasi kunne række til + lidt mere. Inden for SM verden havde jeg to oplevelser langt tilbage, der begge var mildt sagt mislykkedes, og jeg tænkte at den nok ikke var min ”ting” og opsøgte det ikke mere.

Efter det længste tilløb i min karrierer, ca. et ½ år, fandt vi en dato der passende. Den lå en uge ud i fremtiden, den længste uge i mit liv, tror jeg. Jeg gik med alle mulige forestillinger, men havde reelt ingen ide om hvad der skulle ske, og det jeg kunne læse mig frem til, gav ikke meget, andet en Fruen var YDERST fantasifuld og havde en ”krøllet” hjerne når hun først gik i gang.:huh:

NÅ, dagen oprandt, og jeg satte kursen mod det Fynske, til en by uden for Odense, Fruen ønsker at være anonym, og vil normalt ikke anmeldes, men jeg har fået tilladelse til at skrive denne beretning, som jeg egentlig ikke vil karakteriserer som en anmeldelse, men nærmere en beretning om min oplevelse.

Jeg var selvfølgelig i alt for god tid, og var ved at risikerer en fartbør på motorvejen, for at køre for langsomt vel at mærke, men kom alligevel frem ca. en halv timen før aftalt. Jeg svingede bilen i på P pladsen og sad lidt, for så at gå til døren.

Jeg ringede på og stod med bævrende ben og 1000 tanker!!, efter kort tid gik døren op, og der stod…..  En lille korpulent mand i bare tæer med briller!!:-o, min kæbe ramte dørtrinet og jeg fumlede med den medbragte chokolade, og anede ikke hvad jeg skulle sige. Efter et lille øjeblik dukkede Afrodite op bag manden, for dem der ikke ved hvem Afrodite er, så er hun i den græske mytologi gudinden for skønhed, frugtbarhed og kærlighed, og der stod hun, i almindelig tøj, med et smil der sparkede mig som en hest i maven, og tørt konstaterede, ”Du er tidligt på den” Kæben ramte så for anden gang dørtrinet:wub:, mens jeg tænkte på de mulige scenarier for straf det kunne udløse:oops:

Jeg blev budt ind, blev sat i em polstret sofa og budt noget tiltrængt at drikke, mens Fruen gjorde sig klar. Efter kort tid vendte Fruen så tilbage, nu i et noget anderledes outfit, der bestem ikke gjorde noget dårligt for hendes underskønne og meget velkomponeret krop. Vi fik en lille snak om hvad der skulle tages hensyn til go`es og nogo`es samt en logisk system for stopord. Jeg blev så vist ind i SM rummet, blev bedt om at smide tøjet og tage den fremlagte helmaske på, hvor der strategisk var anbragt lynlåse ved øjne og mund, for så at indtage min stilling med ryggen mod døren, mens Fruen ledte efter skæbnesymfonien på anlæget! Nej gas, selvfølgelig fandt noget passende musik.

Og herfra begyndte det vildeste jeg i mit liv har oplevet, ahgg måske lidt overdrevet, men meget tæt på. Jeg mere fornemmede end hørte Fruen komme ind i rummet, Hun kom helt tæt på og tog fat i mig med sine utrolig stærke hænder og fortalte at jeg nu var hendes lille slave, jeg var spændt som en stål fjeder, og efter lidt tid blev jeg rejst og fik hænderne fikseret i en bom i loftet, og herefter tog tingene fart.

Jeg blev revet rundt, jeg blev fikseret i forskellige stillinger, fik slavehalsbånd på, jeg fik, selvfølgelig, pisk og slag, må sige at Fruen er overraskende stærk:P. Jeg blev overrasket over intimiteten, men måske mest over min egen reaktion, Fruens empati og omsorg skiftende med rimelig hård afstraffelse gjorde at jeg faldt fuldstændig til ro efter blot 10 minutter, skulderne sænkede sig, alle parader faldt, samtidig med at slagene haglede ned over min bagside, og jeg overgav mig, trygt, 100 % til Fruen: Jeg vil ikke sige at jeg gik i Zen elle Sup elle hvad det nu hedder, jeg var 110 % tilstede, og jeg kunne selvfølgelig fornemme de smerte der blev tilføjet mig, men det gjorde ikke rigtigt ondt, min hjerne arbejde på højtryk for at bearbejde de mange forskelligrettet indtryk, og jeg var skiftevis ved at græde og grine, ikke af smerte, men af den ro der ramte mig og den lykkefølelse jeg følte ved at give helt, helt slip. Alle mine daglige bekymringer, mine konstante smerte og den uro jeg normalt har i kroppen var væk som dug for solen.

Seancen varede vel en times tid, og skiftede hele tiden med nye og anderledes ting, som strøm, restriktioner, dildoleg og meget andet som flød sammen for mig, for at afslutte med en B2B der egentlig også var lidt totur, idet jeg var fikseret og ikke kunne komme til at berører Fruen.:wub:<3

Efter et afsluttende bad, sad vi og snakkede lidt om oplevelse men også om mange andre ting. Jeg fik endnu engang bekræftede at Fruen både er meget empatisk og intelligent, (og så er hun svær at holde øjerne fra FUCK hvor er hun smuk)  

Det var en smuk dag, og da jeg krydsede broen til Sjælland og kiggede ud og det solbeskinnede vand, kom jeg spontant til at græde, jeg ved ikke helt hvorfor? men det var vel en reaktion på oplevelsen, og glæden over føle mig ja jeg ved ikke rigtigt, måske hel og i fuldkommen i hvile med min krop. Jeg har ikke de sidste 4 år sovet så godt som jeg gjorde den nat

Samme aften sendte jeg nedenstående til Fruen, som tak for at have givet mig en anderledes og helt unik oplevelse

Tanke mylder. Er stadig lidt rundtosset

Over min sexualitet .. Jeg troede at den var "død" men føler begær. Hvorfor? Jeg kan ikke præstere og alligevel føjer jeg begær og lyst. Er forvirret. Elsker at elske. Men kan ikke. Elsker at give. Men får ikke lov. Har idag givet min krop i en andens varetægt. Grænseoverskridende? Ja men ubeskriveligt fedt og givende

I dyb taknemmelighed

Tak. Frue.:wub:<3

ps. undskyld det lidt lange skriv, men jeg svært ved at begrænse mig, hvis det skulle give mening

Jeg fik, i sagen natur ingen afslutning, det blev forsøgt, med der var nok for mange ting i gang i mit hoved til at det kunne lykkedes.

Misjo1

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1
Bandit45 skrev, for 2 timer siden:

Er hun stadig aktiv 

Og har du eventuelt et link til hende 

Hun er aktiv. Men ønsker som skrevet at være anonym

Del dette indlæg


Link til indlæg
Misjo1 skrev, for 2 timer siden:

Hun er aktiv. Men ønsker som skrevet at være anonym

Hvordan finder man hendes nummer så jeg kan komme i kontakt med hende 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1
Bandit45 skrev, for 7 timer siden:

Hvordan finder man hendes nummer så jeg kan komme i kontakt med hende 

Jeg kan desværre ikke hjælpe. Anonym betyder anonym.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg kan godt gætte hvem det er, og fik også selv en hel fantastisk oplevelse der som også gav mig alletiders søvn! Hun er en skøn domina. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

En oplevesesberetning fra Fyn Del 2

 

Efter mit første GODE eventyr i BDSM verden, var jeg selvfølgelig blevet lidt hookt, nej MEGET hookt på at prøve igen. Nu er toeren som regel lidt skuffende, især hvis man taler om film, men jeg var af den overbevisning at, det umuligt kunne være tilfældet med denne fantastiske Domina, som rummede så meget forskellighed, og havde en evne til at læse mig som en åben bog, ok, nu sagde hun så også at jeg ville læses, så det gjorde det måske nemmere for hende, men jeg følte alligevel at jeg var noget særligt, og hun kunne kende mine grænser, også når jeg egentlig bad om mere, havde hun evnen til at skrue lidt ned, så jeg kom nogenlunde hel ud på den anden side.

Nu til historien;

Endnu en gang var det et lang tilløb, de fleste er nok bekendt med, at mit helbred ikke er i top, og min favorit Domina desværre ikke bor lige om hjørnet, så jeg var egentlig bange for at køreturen ville udmatte mig, så jeg ikke ville få det fulde udbytte ud af aftalen.

Men, når nøden er størst, er hjælpen som regel nærmest, og en broder herindefra hørte om mit problem, og tilbyd sig som chauffør, hvis han fik et rimelig varsel, det fik han så ikke, idet jeg var TÆNDT!, men ok, har stillede op alligevel.

Vi mødtes på min arbejdsplads og afsted gik turen mod broen og Fyn, der er sjovt som to mennesker, der aldrig har set hinanden før faktisk hurtigt finder fodslag, og min nye ven var nem at snakke med.

Vel ankommet til adressen, gik jeg frejdigt til døren, denne gang var jeg forberedt på den lille venlige mand der åbnede, og fruen kigge hurtigt frem bag ham men sit fantastiske smil, jeg ved ikke om det kun er mig, men jeg har en følelse af, at jorden skrider under allerede ved smilet. Denne gang var jeg der nogenlunde til tiden og fruen var hurtig klar, jeg blev sat i sofaen i den hyggelige stue, fik et glas vand og fruen spurgte så ind til grænser og hvad jeg kunne tænke mig denne gang.

Min melding var klar hjemmefra, ingen grænser, alt tilladt, og giv mig så en gag i kæften som jeg ikke kan sige evt. stop ord. Jag havde og har 200% tillid til Fruen, og lagde alt i hendes hænder. Hun kigge lidt skælmsk på mig og gentog Ingen grænser? Jeps sagde jeg ,nok lidt mere kækt end jeg egentlig følte mig.

Nå jeg tog tøjet af og blev ført ind i rummet hvor slaget skulle stå, så at sige, Fruen kom efter et øjeblik, kiggede lidt på mig og konstaterede at jeg nok skulle have et pik bur på, sådan lidt overflødigt i mit tilfælde, jeg er som bekendt impotent, men havde for en god orden skyld tager en Viagra hjemmefra for at lokke bare lidt af kalorius frem, det kom mig så til nytte her. Jeg må sige at pik-buret ikke var slemt, men den ring omkring klodserne bed noget.

Nå jeg blev, som sidst fastgjort til bommen i loftet, og så begyndte løjerne ellers, fruen fandt noget bild musik frem, ligesom modvægt til det der skulle til at ske, og gik stille og roligt rundt om mig men hun blidt berørte min krop og konstaterede at jeg besad en meget blød hud.

Og så startede løjerne ellers, min bagdel blev varmet godt op med hårde flade, der langsomt men sikkert tog til i styrke, og da fruen var blevet tilfreds med farven på mine baller, skiftede hun ”værktøj, jeg vil egentlig ikke komme ind på det videre forløb, men på et tidspunkt blev pik buret afmonteret, og jeg fik glans og røv indsmut i tigerbalsam, det bider godt skal jeg hilse at sige, jeg blev mind fucket i den grad, drillet og tirret, fil lov at smage grøfte kantens fauna og uden varsel afkølet de berørte stede, ohh glemte jeg at skrive at fruen selvfølgelig gav mig den før omtalte gag i kæften, sku svært at holde på mundvandet, især når man kigge på en skønhed som fruen, hvilket hun dog hurtigt satte en stopper for med en blind fold (Øv) og alligevel ikke, jeg skal love for at sanserne bliver skærpet når man ikke kan se. Der blev leget med forskellige slagredskaber jeg ikke havde ”smagt” før og igen blev der leget med min hjerne så jeg ikke vidste hvad der var op eller ned., denne gang blev der også kørt på ydmygelser, og en af den var så troværdig at jeg aldrig har følt mig så lille og ydmyget før i mit liv, egentlig ret fedt. Air restriktion, (det er jeg ikke god til) grundet klaustrofobi, men jeg gik ”kun” LIDT I PANIK, er stolt af mig selv. Og igen noget voldsom drillen fra fruens side, jeg mener så tæt på, og alligevel så langt fra.

Men men, alt godt får en ende, og det gør sessionen også, vi afsluttede som sidst med en god combi af cuddling / aftercare hvor jeg lå tryg mellem fruen ben og ryggen op af hendes nøgne krop og hendes ben og arme omkring mig.

Det føles så trygt og ja jeg ved ikke rigtig hvilket ord jeg skal beskrive det med, rart dækker ikke, at jeg stille og roligt begyndte at græde sagte, måske fordi tankerne farer rundt i hoved, indtrykkene er overvældende, modsætninger fra hvad men lige har gjort, til denne ekstreme velvære og tryghedsfølelse, samt det, der for mig at hele formålet med sessionen, nemlig den fuldstændige ro i hoved og krop, og det at alle mine vanlige smerter har forladt mig, i bedste fald for et par dage.

En meget blid landing, der kan gøre en helt melankolsk, fruen har beskrevet tilstanden som supdrop, og det er meget tænkeligt, at det er den følelser overvælder en i dagene efter.

Nå, jeg gjord mig klar, og fruen forslog at vi kaldte på min venlige chauffør så hun lige kunne hilse på han, hun kendte ham kun her fra eg, under han nick, så der er altid sjovt at får ansigt på.

Efter en næste tåre vædet afsked, fra min side, vendte vi snuden mod Sjælland, min gode chauffør kørte rask til, og jeg småblundede lidt træt af dagen oplevelser, da jeg slog øjnene op var vi på vej mod et færgeleje, Bolsbjerg /Tårs og jeg måtte konstateret at vi/han nok var kørt forkert et sted, selvfølgelig min GPS der viste forkert høøø, han fik vendt vognen og afsted det gik, næste gang jeg åbnede øjnene så jeg godt nok en bro, men den var ligesom til Vejle, sååå, vi fik vendt kareten en gang mere og ramte den rigtige bro denne gang.

Men hvad, Fyn er fin og det var en god dag.

Tak til min chauffør, du ved hvem du er, tak til min Domina for endnu en uforglemmelig oplevelse, jeg ved ikke om jeg får muligheden igen, hvis ikke, så TAK for at have beriget mit liv med dit selskab og dine evner.

Denne beretning er skrevet med fruens tilladelse, hun ønsker at være anonym, om end noget efterhånden nok har gættet hvem hun er, det nytter derfor ikke at bed mig om kontaktoplysninger eller identitet.

Misjo

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Nemtøs

Skøn oplevelse  du  har  haft,  og  ja  mit  indtryk  er også  at  du  har  været  i hænderne  på  en  ganske  unik og  skøn  kvinde.  

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

En oplevesesberetning fra Fyn Del 3

 

Jeg ved ikke rigtigt om jeg ikke burde skifte overskrift til ;

En dannelsesrejse, fra novice til frivillig underkastelse og indblik i det mørke univers.

 

Det har været og er forsat en rejse jeg er på, jeg er langt fra at kalde mig erfaren, men min horisont er blevet udvidet, og jeg har fået et lille bitte indblik i SM universet, og prøvet nogen ganske få af dets fasætter.

En ting er dog sikkert, jeg er hookt, fanget, opslugt og vil kun prøve mere og mere, men har gudskelov min fantastiske Domina, til at holde igen og passe på at jeg i min iver ikke går for hurtigt frem, og måske bliver bange/skadet, Sådan mere end højst nødvendigt. Hehe. Der er næppe nogen der slipper igennem en sådan rejse uden lidt skrammer og blå mærker, men man bestemmer jo heldigvis selv, hvor langt man vil gå, hvis man ikke som jeg, lægger alt i Fruens kyndige hænder.<3

De sidste par gange har jeg valgt at gøre dette, ganske enkelt fordi hun faktisk er meget bedre end mig til at vurderer hvor meget jeg kan tåle, og fordi hun med usvigelig sikkerheder bryder mine forbier ned, sådan stille og roligt uden mere pres end min krop og sind kan følge med.

Jeg har ved de sidste par besøg, givet udtryk for at jeg gerne ville finde nogen af mine grænser, sådan uden at have forlangt det, netop fordi jeg måske vil for hurtigt frem.

Nå, jeg har et stykke tid forsøgt at få en aftale istand, kalenderne har ikke ville matche, men pludselig lå der en besked fra fruen, i morgen kl. xxx har jeg tid, gode råd vær dyre, jeg havde en masse aftaler, og kunne ikke til at få det til at gå op, så jeg måtte, nedtrykt melde nej, det gik ikke, øv, der gik så et par minutter, så kom der besked fra Fruen, der om ikke var skuffet, men skal vi sige lidt utilfreds.

Jeg tænkte lidt, og så for der en djævel i mig, dam, jeg skrev på alle tænkelige kanaler til Fruen, ok, vi har en aftale pls, sig nu ikke at det ikke kan, efter laaaaaaaang ventetid kom det ønskede svar, en smiley og JA kom bare. Jeg brugte rester af dagen til af flytte aftale, og arbejde lidt forud, og så var jeg klar.

Nu er der som bekendt et stykke vej for mig at køre og lige den dag kom det et par uopsættelige ting, nå jeg fik løst dem og satte afsted mod Fyns land. 150 km på 5 kvarter, godt der er motorvej og denne gang ingen fartkontrol. Jeg stod på slaget ved fruens dør, men medbragte gaver og et lykkelig smil, Fruen åbnede denne gang selv, og gensyns glæden var stor, måske især fra min side, men jeg fornemmer også at det er gensidigt, vi har et eller andet sammen som klikker godt, trods forskelligheder. Den lille mand kom med lidt drikkelse till mig, og fruen satte sig og spurgte hvad vil skulle fordrive tiden med i dag.

Jeg svarede enkelt alt hvad Fruen hav lyst til, min krop og sjæl er din.

Nå jeg bedt om at smide kludene, mens fruen klædte om i det andet værelse, som sagt så gjort, og dum som jeg var, trådte jeg ind i værelse hvor Fruen klædet om, fejl nr, 1, jeg blev beordret ind i sm rummet og bedt om at stille mig med ryggen mod døren op af korset.

Jeg havde ingen ide om hvad der skulle ske, og ingen forventning om, at det skulle blive dagen hvor Fruen havde besluttet og jeg skulle have opfyldt min ønske og at finde en eller flere grænser.

Jeg blev klogere!:ph34r:

Der blev startet lidt i vanlig stil, fundet lidt remedier frem, men Fruen gik rundt og nynnende lidt. Og så tog løjer ellers fart. Jeg kunne godt mærke at der var lagt lidt mere i kakkelovnen end vanligt, og forventningens fryd bredte sig langsomt i min krop.

Jeg vil ikke komme ind på selve seancen, men jeg blev som vanligt revet rundt, både fysisk, og ikke mindst mentalt, jeg kender INGEN, der på så kort tid kan fjerne mit fokus fra det ret besete lorteliv jeg har, med smerte og sygdom, som Fruen kan, de skiftende indtryk og alle de påhit fruen kan trække ud af ærmet, gør det helt umuligt at mentalt følge med, så det opgiver jeg hurtig og lader mig forfører og føre dybere ind i hendes forunderlige verden.

Mit ønske blev opfyldt, næsten, opfyldt, og kun næsten var ikke fordi jeg ikke ville gå videre, for det ville jeg, men igen Fruens uovertrufne evne til at vurdere hvornår er nok, ikke for hende, men for mig og mit helbreds skyld. Jeg blev drevet til kanten af mit smertegrænse, ikke over, og fik mig rykket på et par andre forbier også, ikke bare rykket lidt men flyttet rigtig meget. Alting har en pris, og det har en sådan seance også, ikke bare økonomisk, men også fysisk, jeg var udmattet, men lykkelig, følelsen er ubeskrivelig, de kunne amputerer en arm på mig og jeg vil næppe bemærke det før jeg skulle bruge dem, hvad jeg derimod mærkede, var placeringen af min dertil indrettede bagdel, jag har levet vildt og har slået mig mange gange, men jag har ved min gud aldrig haft en røv med så mange farver på begge baller. Og hold da k…. jeg behøvede ikke at være bange for at falde i søvn på vej hjem i bilen, jeg kørte rund i sædet for at finde en placering hvor det gjorde mindst ondt, mens tankerne ræsede rundt i hoved på mig, i et forsøg på at bearbejde alle de nye indtryk og oplevelser.

Jeg glemte så lige, at vi som vanligt have en lille snak om oplevelserne bagefter, og jeg gik og småsnakkede lidt med Fruen mens Fruen ryddede op efter vores leg, og ja selvfølgelig blev jeg rørt igen, tudeprins som jeg er, men jeg er simpelthen så lykkelig over at kende et menneske, jeg så ubetinget stoler på, og som jeg ved føre mig trygt ind i hendes univers, der er stort for mig, og jeg vil videre ind, at jeg så samtidig er lidt småforelsket, godt nok en umulig kærlighed, men alligevel, i Fruen, går ikke afskeden nemmere.

Hvis der er noget der bringer mig livsglæde og lyst til livet, ja så er det hos dette fantastiske menneske, jeg kan ikke beskrive min taknemlighed nok, og jeg er blot trist over at det måske slutter før jeg…… når det jeg gerne vil:wub:

Misjo!

 

Epilog

Et blåt mærke af den størrelse, er umuligt at skjule for sin ægtefælde, to er helt håbløst selv om jeg prøvede, med gode miner til slet spil, og en historie om en trappe, købte hun den, med lidt skæptis.. jeg ved på stående fod ikke hvordan jeg klare den næste gang, for der bliver en næste gang, men den tid den sorg.

Fruen har i øvrigt erkendt at hun aldrig i sin karrierer har leveret en så ”flot” bagdel, jeg ved ikke rigtig om jeg skal være stolt eller..:mrgreen:

Jeres Misjo

Del dette indlæg


Link til indlæg
Misjo1 skrev, for 3 timer siden:

Hvis der er noget der bringer mig livsglæde og lyst til livet, ja så er det hos dette fantastiske menneske, jeg kan ikke beskrive min taknemlighed nok, og jeg er blot trist over at det måske slutter før jeg…… når det jeg gerne vil:wub:

Så vil jeg takker Fruen for det, hvis hun har gjort dig så glad vil jeg sender blomster og god flaske vin når du skal neste gang til seance hos hende 

Du er selv fantastisk menneske 

Elsker når du er glad :D

Godt weekend til dig og Fruen ;)

Redigeret af Sebmus

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Misjo1

Tak min ven. Du har mødt dette fantastiske.menneske. Hun er ja... ubeskrivelig. Jeg ville dele hende med alle der udviste respekt. Jeg er ikke jaloux men tænk at kunne dele livet med hende... suk<3

Misjo

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Lady C
Misjo1 skrev, for 5 timer siden:

En oplevesesberetning fra Fyn Del 3

 

Jeg ved ikke rigtigt om jeg ikke burde skifte overskrift til ;

En dannelsesrejse, fra novice til frivillig underkastelse og indblik i det mørke univers.

 

Det har været og er forsat en rejse jeg er på, jeg er langt fra at kalde mig erfaren, men min horisont er blevet udvidet, og jeg har fået et lille bitte indblik i SM universet, og prøvet nogen ganske få af dets fasætter.

En ting er dog sikkert, jeg er hookt, fanget, opslugt og vil kun prøve mere og mere, men har gudskelov min fantastiske Domina, til at holde igen og passe på at jeg i min iver ikke går for hurtigt frem, og måske bliver bange/skadet, Sådan mere end højst nødvendigt. Hehe. Der er næppe nogen der slipper igennem en sådan rejse uden lidt skrammer og blå mærker, men man bestemmer jo heldigvis selv, hvor langt man vil gå, hvis man ikke som jeg, lægger alt i Fruens kyndige hænder.<3

De sidste par gange har jeg valgt at gøre dette, ganske enkelt fordi hun faktisk er meget bedre end mig til at vurderer hvor meget jeg kan tåle, og fordi hun med usvigelig sikkerheder bryder mine forbier ned, sådan stille og roligt uden mere pres end min krop og sind kan følge med.

Jeg har ved de sidste par besøg, givet udtryk for at jeg gerne ville finde nogen af mine grænser, sådan uden at have forlangt det, netop fordi jeg måske vil for hurtigt frem.

Nå, jeg har et stykke tid forsøgt at få en aftale istand, kalenderne har ikke ville matche, men pludselig lå der en besked fra fruen, i morgen kl. xxx har jeg tid, gode råd vær dyre, jeg havde en masse aftaler, og kunne ikke til at få det til at gå op, så jeg måtte, nedtrykt melde nej, det gik ikke, øv, der gik så et par minutter, så kom der besked fra Fruen, der om ikke var skuffet, men skal vi sige lidt utilfreds.

Jeg tænkte lidt, og så for der en djævel i mig, dam, jeg skrev på alle tænkelige kanaler til Fruen, ok, vi har en aftale pls, sig nu ikke at det ikke kan, efter laaaaaaaang ventetid kom det ønskede svar, en smiley og JA kom bare. Jeg brugte rester af dagen til af flytte aftale, og arbejde lidt forud, og så var jeg klar.

Nu er der som bekendt et stykke vej for mig at køre og lige den dag kom det et par uopsættelige ting, nå jeg fik løst dem og satte afsted mod Fyns land. 150 km på 5 kvarter, godt der er motorvej og denne gang ingen fartkontrol. Jeg stod på slaget ved fruens dør, men medbragte gaver og et lykkelig smil, Fruen åbnede denne gang selv, og gensyns glæden var stor, måske især fra min side, men jeg fornemmer også at det er gensidigt, vi har et eller andet sammen som klikker godt, trods forskelligheder. Den lille mand kom med lidt drikkelse till mig, og fruen satte sig og spurgte hvad vil skulle fordrive tiden med i dag.

Jeg svarede enkelt alt hvad Fruen hav lyst til, min krop og sjæl er din.

Nå jeg bedt om at smide kludene, mens fruen klædte om i det andet værelse, som sagt så gjort, og dum som jeg var, trådte jeg ind i værelse hvor Fruen klædet om, fejl nr, 1, jeg blev beordret ind i sm rummet og bedt om at stille mig med ryggen mod døren op af korset.

Jeg havde ingen ide om hvad der skulle ske, og ingen forventning om, at det skulle blive dagen hvor Fruen havde besluttet og jeg skulle have opfyldt min ønske og at finde en eller flere grænser.

Jeg blev klogere!:ph34r:

Der blev startet lidt i vanlig stil, fundet lidt remedier frem, men Fruen gik rundt og nynnende lidt. Og så tog løjer ellers fart. Jeg kunne godt mærke at der var lagt lidt mere i kakkelovnen end vanligt, og forventningens fryd bredte sig langsomt i min krop.

Jeg vil ikke komme ind på selve seancen, men jeg blev som vanligt revet rundt, både fysisk, og ikke mindst mentalt, jeg kender INGEN, der på så kort tid kan fjerne mit fokus fra det ret besete lorteliv jeg har, med smerte og sygdom, som Fruen kan, de skiftende indtryk og alle de påhit fruen kan trække ud af ærmet, gør det helt umuligt at mentalt følge med, så det opgiver jeg hurtig og lader mig forfører og føre dybere ind i hendes forunderlige verden.

Mit ønske blev opfyldt, næsten, opfyldt, og kun næsten var ikke fordi jeg ikke ville gå videre, for det ville jeg, men igen Fruens uovertrufne evne til at vurdere hvornår er nok, ikke for hende, men for mig og mit helbreds skyld. Jeg blev drevet til kanten af mit smertegrænse, ikke over, og fik mig rykket på et par andre forbier også, ikke bare rykket lidt men flyttet rigtig meget. Alting har en pris, og det har en sådan seance også, ikke bare økonomisk, men også fysisk, jeg var udmattet, men lykkelig, følelsen er ubeskrivelig, de kunne amputerer en arm på mig og jeg vil næppe bemærke det før jeg skulle bruge dem, hvad jeg derimod mærkede, var placeringen af min dertil indrettede bagdel, jag har levet vildt og har slået mig mange gange, men jag har ved min gud aldrig haft en røv med så mange farver på begge baller. Og hold da k…. jeg behøvede ikke at være bange for at falde i søvn på vej hjem i bilen, jeg kørte rund i sædet for at finde en placering hvor det gjorde mindst ondt, mens tankerne ræsede rundt i hoved på mig, i et forsøg på at bearbejde alle de nye indtryk og oplevelser.

Jeg glemte så lige, at vi som vanligt have en lille snak om oplevelserne bagefter, og jeg gik og småsnakkede lidt med Fruen mens Fruen ryddede op efter vores leg, og ja selvfølgelig blev jeg rørt igen, tudeprins som jeg er, men jeg er simpelthen så lykkelig over at kende et menneske, jeg så ubetinget stoler på, og som jeg ved føre mig trygt ind i hendes univers, der er stort for mig, og jeg vil videre ind, at jeg så samtidig er lidt småforelsket, godt nok en umulig kærlighed, men alligevel, i Fruen, går ikke afskeden nemmere.

Hvis der er noget der bringer mig livsglæde og lyst til livet, ja så er det hos dette fantastiske menneske, jeg kan ikke beskrive min taknemlighed nok, og jeg er blot trist over at det måske slutter før jeg…… når det jeg gerne vil:wub:

Misjo!

 

Epilog

Et blåt mærke af den størrelse, er umuligt at skjule for sin ægtefælde, to er helt håbløst selv om jeg prøvede, med gode miner til slet spil, og en historie om en trappe, købte hun den, med lidt skæptis.. jeg ved på stående fod ikke hvordan jeg klare den næste gang, for der bliver en næste gang, men den tid den sorg.

Fruen har i øvrigt erkendt at hun aldrig i sin karrierer har leveret en så ”flot” bagdel, jeg ved ikke rigtig om jeg skal være stolt eller..:mrgreen:

Jeres Misjo

:wub:  <3

Redigeret af Lady C

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest fraodense

Kan kun give dig ret @Misjo1 hun er et fantastisk menneske - smuk, intelligent, empatisk og sexet :) Håber selv på at møde hende snart igen. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...