Hop til indhold
Sweet

Alexandra - Amazing Girlz i Ørestad

Recommended Posts

Besøgte Alexandra i Ørestad i eftermiddag.

Først må jeg sige at billederne af hende på websiten er ægte. Hendes hud er mere sort i virkeligheden end billederne lægger op til, men hun er absolut lige så smuk.

Det har været en rigtig god oplevelse. Jeg bad om en GFE, og det fik jeg i den grad. Fra hun åbner døren til jeg gik en time senere smilede hun stort set konstant, og var virkelig behagelig og let at gå til sådan som briter ofte er. Hun er meget veltalende, og med gode manerer. Hun sætter til gengæld også pris på gentleman manerer og returnerer tjenesten.

Sexen med hende var glimrende. Hun modtager ønsker med et smil, og man må kysse og slikke hvor man vil. Hun tungekysser dog ikke (”I don’t exchange fluids”, som hun sagde), men det er jeg typisk heller ikke interesseret i med glædespiger. Mellem udløsninger er hun ikke bange for at nusse og nysse mens der småpjattes på, tør man sige, rigtig kærestefacon. Hun er ikke en pornopige, men tager det stille og roligt. Tiden snød hun ikke med.

Jeg gik smilende derfra og er stadig i bragende godt humør. Første gang for mit vedkommende at der er fare for gentagelse med en glædespige.

I øvrigt sagde hun noget med at jeg var den første kunde hun så siden fredag, og at mange havde ringet i weekenden forgæves. Hun tager kunder igen i dag, tirsdag og onsdag, og så tager hun tilbage

til London. Blot serviceinfo.

Så jeg skulle måske sige at der er fare for gentagelse hvis hun kommer igen. But who knows..

Del dette indlæg


Link til indlæg

Opret en bruger eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar

Blev gratis medlem

Opret en bruger på Eroguide.dk. Det er helt gratis!

Opret en ny bruger

Log ind

Har du allerede en bruger? Log ind her.

Log ind nu

×