Hop til indhold
Sweex2

Jaja lotus massage Roskilde

Recommended Posts

Ved ikke rigtig om den skulle ligge her eller under anmeldelser for shemales, men nu bliver det her, da det jo var en thai massage jeg fik. 

Og hvilken en af slagsen. Det må være de bedste 400 kr. Jeg nogensinde har brugt på en massage. Vi taler nærmest sport massage, men samtidig vekslende mellem blødt, lækkert og intimt. 

Og som I nok kan gætte, så var det af en shemale. Jeg var 50% sikker på det var en shemale, men ville ikke rigtig spørge, hvis nu det ikke var. Han/hun valgte dog selv at sige det, umiddelbart inden der blev spurgt om ekstra. 

God stil hvis du spørger mig. Nogen kunne måske føle sig lidt forulempet, hvis man først fandt ud af det bagefter. Hvor om alting er, så var det virkelig en god massage og der var masser af opmærksomhed på boller, mellemkød og pik. Den blev flere gange spillet op fra slap, selv om jeg havde sagt jeg ikke ville betale for ekstra. 

Der er ikke billeder af ham/hende på hjemmesiden, men hvis man ønsker ham/hende, skal man spørge efter Annie. Jeg spørger dog normalt ikke efter nogen, men tager bare den der åbner. Så jeg ved det ikke, men hun/han sagde ihvertfald det var hendes navn. 

https://escortguide.dk/P/jaja-lotus-massage-roskilde-30832.html

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Smeden!

Jeg kan se på spisesedlen at man kan få Post Tantra 60 min til 600kr, er der nogen der ved hvad det indebærer?

 

/Smeden!

Del dette indlæg


Link til indlæg
Smeden! skrev, for 11 minutter siden:

Jeg kan se på spisesedlen at man kan få Post Tantra 60 min til 600kr, er der nogen der ved hvad det indebærer?

 

/Smeden!

Jeg har en gang sagt ja tak til det og forventet noget helt ekstraordinært. Men det betød bare at de kan tage 200 kr. Mere for samme ydelse, med et andet navn:huh:

Del dette indlæg


Link til indlæg
Sweex2 skrev, for 20 timer siden:

Der er ikke billeder af ham/hende på hjemmesiden, men hvis man ønsker ham/hende, skal man spørge efter Annie.

Tak for heads-up og en spændende fortælling. Kunne du sige lidt mere om hende? Var hun feminin, opereret og var det bryster? På forhånd tak. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gammel rotte skrev, for 4 timer siden:

Tak for heads-up og en spændende fortælling. Kunne du sige lidt mere om hende? Var hun feminin, opereret og var det bryster? På forhånd tak. 

Velbekomme :)

Ja hun var rimelig feminin. Som jeg skrev, så var jeg kun 50% sikker på det var en ombygger. Jeg kiggede efter et adamsæble, eller næsehår, men der var intet at se. Det der gjorde det, var stemmen. Til at bebegynde med, hviskede hun kun. Men da hun så talte, kunne man godt høre at der var noget galt, uden dog at være sikker. Og så gik hun i en nederdel, så der var ikke rigtig nogen bule. 

Da hun havde bekendt kulør, blev jeg lige 10 år igen. Måtte simpelthen spørge om 100 ting, da jeg aldrig har været med en ombygger før. Så spurgte bla. om det var en total transformation. Svaret var, kun halvt. Og jeg kunne se hun havde bryster, så jeg tænker der må være noget tilbage for neden. 

Nu er det prøvet, godt nok uden min viden fra starten, men så er den da krydset af listen;)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Troede jeg kendte de fleste begreber, men :-) Post tantra, -vidste jeg ikke hvad var, så måtte selvfølgelig prøve :-D  Spurgte hvad det var, og en nydelig almindelig Thaikvinde forklarede at det var massage heromme, og gestikulerede på numsen. Tænkte at det måske var et andet ord for prostatamassage, -og jeg sagde ja tak til en time for omkring 1000 inkl happy ending. -og så lige 200 mere for hun var nøgen. Lidt dyrt, men vil ikke diskutere pris og spare et par hundrede for evt at få en sparsommelig behandling. Og jeg fik som en god olie massage med lidt body2body og eneste nye, var at der efterhånden blev fokuseret rigtigt meget på ringmusklen, men kun udefra. ikke noget prostata. Det var nu ganske ophidsende og en dejlig afslutning, men også betalt :-) -og dommen:Kommer jeg igen? Tror jeg næppe, men kommer jeg tæt forbi en anden gang, kunne jeg godt finde på at spørge om det kunne kombineres med prostatamassage. -men måske der er en anden der tester det for mig :-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...