Hop til indhold

Recommended Posts

var lige en tur forbi Vanessa :)

og mit besøg kan bedst beskrives, som en lidt  blandet oplevelse. til at starte med vil jeg sige i forhold til billeder, så bliver man i hvert fald ikke skuffet når man åbner døren, men om det er hendes kan jeg ikke svare med sikkerhed på, da hun var en anelse mere petit, havde fået lidt mere sol, og falske vipper samt makeup. så om billeder er fra sidste år eller om de er lånt, af en som ligner hende ret godt må ligge hen i det u viste, men smuk det er hun, og kroppen sidder lige i skabet, med store læber både for oven og for neden, samt nogle dejlige perky niples :wub:

til at starte med smed hun tøjet og lagde sig på sengen inden jeg selv havde fået skjorten knappen op, hvilket gav lidt en vibe af, skal vi få det overstået... Men da så fik lagt mig ved siden af hende, begyndte hun langsomt at pirre mig med fingerspidserne som blev kørt blidt op og ned af hele kroppen, mens hun bevægede sig tættere og tættere på, og efter hvad der føltes som en evighed, begyndte hun langsomt at skifte mellem og slikke lidt på skaftet og kysse lidt på kroppen, for til sidst at tage mig stenhård i munden, og levere et virkelig godt blowjob.

Da jeg så efter en rum tid havde haft øjenkontakt med hende et par gange, kunne jeg ikke modstå at trække hende til mig for at give hende nogle kys, hvilket var lidt som en tenager der stak tungen frem og drejede den rundt... så tænkte jeg ville nyde hendes krop lidt i stedet, og lagde hende ned, hvorefter jeg langsomt kyssede mig vej ned til det andet sæt læber. Her holdt lidt igen, da hun drejede underlivet så jeg ikke rigtig kunne komme til andet end toppen af læberne, men alligevel blev hun ret våd og virkede helt sikkert til at kunne lide det, så fortsatte dette en rum tid før jeg igen kyssede mig vej op til at stjæle et tenage kys mere. der efter fandt hun et kondom frem og tog det i munden for at påføre det med læberne igen med god tid, og ret sensuelt.

spurgte så ind til stilling og da vi sad på knæ foran hinanden bedte jeg hende om at ligge sig ned til at starte med, og tænkte egentlig jeg ville starte i normal missionær, men da jeg rykkede mig tættere på, løftede hun underlivet cirka 30 cm over madrasen så jeg kunne tage fat om livet på hende og trænge stille og roligt op i hende. Herfra begyndte hun selv at bevæge underlivet, så jeg bare kunne side på knæ og nyde hendes arbejde, men da jeg efter et stykke tid stadig ikke var kommet helt op i hende tænkte jeg der skulle en anden stilling til, og hun foreslog selv at hun ville op og ride, hvilket hun så fik lov til, først på knæ, og derefter op i en squat hvor hun fik lov at styre tempo, og stille og roligt kom tættere og tættere på at lade mig trænge helt op. herefter vendte hun sig i reverse cowgirl, og startede igen på knæ, for derefter at tage den til roden i en squat, mens hun igen kørte fingerspidserne op og ned af benene med en ømhed der virkelig fik mig til at ligge og spjætte,  men det virkede stadig som om hun gerne ville have lov at styre tempo og dybte, hvilket jeg selvfølgelig accepterede....

efter et stykke tid hoppede hun af, tog kondom af og gik i gang med både hånd og mund, og efter et stykke tid hævede hun tempoet til et niveau der mindede lidt om at hun gerne ville være færdig, dette prellede dog af,  og efter et par min kunne hun også godt selv mærke at det ikke var der vi var, og spurgte så om jeg ville knalde eller om hun skulle fortsætte, hvilket jeg svarede "this is nice" til, hvorefter hun fortsatte i et fornuftigt tempo :) hvilket kort tid efter var lige ved at blive for meget, så jeg satte mig op for at stjæle et tenage kys mere, mens hun fandt et nyt kondom. 

denne gang blev det til doggy, hvor hun lagde benene yderst så hun kunne få lov at kontrollere at det ikke blev for dybt, men stadig med et underliv der bevægede sig lystigt, og efter lidt tid rejste jeg hende op og begyndte at køre lidt dybere, mens jeg fik adgang til at køre en hånd op og ned af hendes dejlige krop.

lagde hende derefter i saksen og startede først stille og roligt op, men gik efter lidt tid over til at tage godt fat i hendes ene balle med begge hænder og presse hende op og ned i madrassen for at lade armene lave arbejdet, mens stemplet blev kørt op i omdrejninger, hvilket hun på ingen måder forsøgte at forhindre, men heller ikke virkede til at nyde særlig meget, så i stedet for at køre de sidste ryk der skulle til at komme lagde mig i stedet klar til at hun igen kunne ride. Denne gang startede hun i cowgirl og efter kort tid lagde hun sig i en baglæns bro over mig så jeg ikke kunne lade vær at tage over og støde igennem, mens jeg kørte den ene hånd op og ned af hendes krop, og lod den anden holde et fast greb i hendes underliv. dette bagte mig igen meget tæt på eksplosion, men det lykkedes alligevel at holde den inde, og efter lidt tid hoppede hun af og gik igen i gang med hånd, og mund, men havde denne gang lært at det ikke kan betale sig at skynde sig, så her lykkedes det hende så cirka en time efter ankomst at få eksplosionen ud over hånd, læber og kind. dette skete uden brok selvom det ikke var noget der var betalt ekstra for, dog havde hun lidt travlt med at få gjort ansigtet rent igen. 

herefter lagde hun sig ved siden af og kørte den ene hånd op og ned at kroppen mens jeg fortsat lå stenhård og talte lidt med hende om den planlagte påskeferie til hendes hjemland Italien, på intet tidspunkt gav hun udtryk for at jeg skulle komme afsted, men da stemningen stadig var lidt akavet, spurgte jeg efter et bad. og da jeg kom tilbage lå hun stadig nøgen på sengen så man lige kunne nyde synet mens jeg fik tøj på

gentagelses faktor er lav, men den er der dog stadig, da hun kan et eller andet, selvom hun ikke er den GFE jeg normalt besøger flere gange, tilgengæld bor hun tæt på og er let at lave en impulsiv aftale med, samtidig var det ret lækkert at den lidt akavede stemning gjorde at orgasmen uden den store kamp kunne holdes tilbage B)  Tror dog at i dag står et forsøg i at overtale Mia til at lave en aftale med en på 36, lykkes det ikke bliver det nok Lena eller Emilie B som jeg heller ikke har fået prøvet der skal laves en aften aftale med. 

Stedet var en lejlighed nær bisbebjerg Med en seng på gulvet, men der var nogenlunde rent og badet fungerede også ok, opgangen ligger ikke specielt diskret, men hun åbnede hurtigt så jeg ikke stod for længe foran.

https://escortguide.dk/P/new-51591.html#&gid=1&pid=2

Del dette indlæg


Link til indlæg
Zaq skrev, for 6 minutter siden:

Køn ser hun ud, er hun naturlig ?

Hun var som sagt mere sminket end sit ansigt billede, men der var ikke hverken silicone eller botox...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Slickmin skrev, for 1 minut siden:

Hun var som sagt mere sminket end sit ansigt billede, men der var ikke hverken silicone eller botox...

Det var det svar jeg ville have

Sminke kan jeg leve med, det kommer alligevel til at side så dårligt efter en tur, jeg kan godt lide at nusse ansigtet

Redigeret af Zaq

Del dette indlæg


Link til indlæg
Slickmin skrev, for 5 timer siden:

Med en seng på gulvet

Er det ikke der, man plejer at stille en seng? Men okay, det skal måske læses som "boxmadras på gulvet i lejlighed med interimistisk møblering"?

Slickmin skrev, for 5 timer siden:

og derefter op i en squat hvor hun fik lov at styre tempo, og stille og roligt kom tættere og tættere på at lade mig trænge helt op.

Årh, fedt - det er ikke alle der gider det. En af mine yndlingsstillinger. Tak for nuanceret anmeldelse, som giver et godt indtryk af typen af service.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg var også forbi - efter Barbaras afgang havde jeg ganske enkelt brug for at få taget trykket, og til en pris der matcher januar budgettet. Og så ikke for langt væk...

Hendes overskrift hedder blot ‘New’, hvilket i sig selv ikke er lovende... men siger hun hedder Vanessa og er fra Italien. Tja...

På den positive side: det kunne godt være hende på billederne - dog ikke det med ansigt. Hun er en helt ok smuk kvinde med en faktisk særdeles sprød krop. Slank og med små faste bryster. Hun er sød og sexen var også faktisk ret god - jeg var så trængende så jeg bare kom på stedet ved penetration efter glimrende bj :D

Man får lov at bruge hænderne overalt. Dog slikkede jeg ikke for det gør jeg kun når jeg selv har vasket kvinden.... her var vi ikke i bad sammen, hvilket hun tager ekstra for.

Madrassen på gulvet er ikke optimalt men helt Ok.

På den negative side: Der er en stærk lugt af røg i lejligheden så jeg var glad for at jeg ikke havde købt kysseri. Det var så gennemtrængende så det lagde en klar dæmper på oplevelsen for mig og jeg på blot 10 minutter fik tøj med hjem der stank af røg. 


Så hvis du ikke har noget imod røg, vil jeg sige hun er et helt Ok bekendtskab - men heller ikke mere end det. En af dem jeg tager forbi for spændingen og eventyret.  Men kommer næppe igen...

Del dette indlæg


Link til indlæg
Th3M3lt skrev, den 29.1.2020 at 15:32:

@Slickmin Bispebjerg. Hvor tæt på Emdrup S-tog station? Kan man gå dertil inden for rimelig tid.

 

Slickmin skrev, den 31.1.2020 at 06:06:

ja det burde tage under 15min

Er det i retning ind mod byen (som ved Tagensvej) eller udad (som ved Emdrupvej)?

Jeg håber ikke, at spørgsmålet er i strid med retningslinjerne om adresser.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...