Hop til indhold

Recommended Posts

En af mine helt store fornøjelser i den her verden er eventyret. Udforskningen. At prøve nye gper. Spændingen i det første møde. Udforskningen af kroppen. Sexen. Personen. Jeg betaler for at gå på opdagelse. Lidt som at rejse ind i Amazonas eller sejle ned af Nilen. Og på nogle måder vildere. 

Kun enkelte vender jeg tilbage til. EmilieeB mest af alle. Hun er på enhver tænkelig måde den fuldendte gp. Alene fordi hun er så blændende smuk. Jeg har hendes krop i al sin sprøde perfektion på hjernen i dagevis op til besøgene. 

Det er vanvittigt at vi er velsignet med hende lige netop her i Danmark. Søg i timevis på pornhub og du finder ikke en kvinde der når hende til sokkeholderne.

Hun har taget nye nederdele mv. med den her gang og ja, på sådan en krop sidder de så pivfrækt. Afklædning, i bad sammen, kæresteagtigt med masser af kys, gensidig indsæbning, gensidigt bj.

Ind i seng - den vildeste kærestesex. De smukkeste ungpigebryster, en talje som jeg næsten kan nå om med hænderne og den mest veltrimmede krop. Fissen er så smuk og velduftende at man fristes til at spise den.

Våd drøm? Nej virkeligt :) 

For godt til at være sandt? Ja næsten :)

Gentagelse: Ja tak. Igen igen igen! Det kan ikke være anderledes. It’s magic :wub:
 

https://escortguide.dk/P/emiliee-b.back-in-glostrup-100-real-48463.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, EmilieeB (the artist formerly known as Barbara) er noget af en steg!

Jeg husker en seance med hende hvor jeg var kommet rigtig dejligt, og vi lå og snakkede. Så begyndte hun at kæle mig mellem benene, og spurgte om vi ikke skulle igen? Jeg mente ikke at jeg havde energien til det, men det mente hun altså jeg havde, og ganske rigtigt så fik hun mig op på dupperne igen ret hurtigt (egentlig ikke så overraskende, når hun er så lækker).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...