Hop til indhold
Borende X

Herregud da

Recommended Posts

Bornertheden trives i bedste velgående:

https://ekstrabladet.dk/112/anmeldt-for-onani-kvinde-paa-tredje-sal-foelte-sig-kraenket/7964894

Jeg hørte engang i 60'erne om en kvinde, der anmeldte nogle unge mennesker for blufærdighedskrænkelse. De badede nøgne på stranden inden for hendes synsvidde.

Politiet rykkede ud og bad de unge mennesker rykke længere væk.

Det gjorde de. Men kvinden anmeldte dem igen, og atter rykkede politiet ud. Samme resultat: De unge blev bedt om at rykke længere væk. Det skete også, men da hun anmeldte dem for tredie gang, ville et uforstående politi have rede på forholdet og bad om at komme ind i lejligheden for ved selvsyn at orientere sig om forholdet.

Politiet kunne ikke umiddelbart se noget dadelsværdigt, men så trådte kvinden i karakter: Hun slæbte spisebordet hen foran vinduet, lagde en marokkopude oven på og bad en betjent stige op og observere. I det allerøverste hjørne af det øverste vindue kunne han lige netop skimte de nøgenbadeglade unge.

Politiet drog derfra i den klare og hovedrystende forvisning om, at der ikke var tale om blufærdighedskrænkelse, da kvinden aktivt havde opsøgt sceneriet.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...