Hop til indhold
22 cm and thick

Superdejlige Liv - Superdejlig oplevelse

Recommended Posts

Hej folkens

Jeg har længe haft @Liv i kikkerten, men der har altid været det ene eller det andet der har forhindret at det kunne lade sig gøre at besøge hende. Hun er kun på Fyn en gang hver 14. dag men i går lørdag lykkedes det at lave en aftale med hende. Jeg mødte op som aftalt på hendes adresse og blev lukket ind med det samme og blev mødt med et smil og et kram. 
Det første man bemærker er at hun dæleme ikke er ret stor - en rigtig fin lille én er hun. Hun var iklædt "tøj" der mere fremhævede hendes former end de skjulte dem. Billederne på hendes hjemmeside er helt klart af hende. Så hvad man ser der er hvad man får i virkeligheden. :-P 
Havde på forhånd aftalt at jeg skulle have massage med et hj som afslutning. Massagebriksen blev gjort klar, jeg fik lige vasket "den lille fyr" og så op på briksen. Efter hun havde sikret sig at jeg lå ordentligt og behageligt gik hun i gang med masssagen. Det var nok hvad der måtte betegnes som blid massage, men der blev "trykket og gnuppet" de rigtige steder og hun fik løsnet op for forskellige muskelinfiltrationer samtidig med at jeg blev kærtegnet og berørt lidt de rigtige steder på den rigtige måde. :-) Under massagen gik snakken lystigt og hun er en af dem der bare er rigtigt nem at snakke med og da jeg selv er glad for at snakke var det jo bare rigtigt fint.
Da massagen var færdig bad hun mig om at vende mig om på ryggen og andet heat af massagen begyndte. Nu var det så pikken der var i centrum og den kunne ikke stå for hendes berøring... Eller var det lige akkurat det den kunne? Op at stå kom den i hvert fald... ;-) Da hun stod der nøgen ved siden af mig kunne jeg naturligvis ikke lade være at pille og kærtegne. Som billederne på hendes annonce viser har hun de fineste små dejlige bryster og en rigtig lækker røv. Hendes fisse er også bare lækker og ved den rette berøring bliver den våd og kælen - rigtig lækkert at mærke mens man selv ligger med stiv pik der bare trænger til at sprøjte. Det uundgåelige skete og jeg afleverede ladningen ud på hende og på mig selv. Herefter stod den lige lidt "rengøring" hvorefter jeg fik tøjet på, krammet farvel og sagt på gensyn. 

Besøget hos @Liv var absolut godkendt og håber at jeg kan få endnu et besøg hos hende passet ind i planerne en dags tid inden alt for længe. Hun ved helt klart hvad hun laver når hun masserer og hendes efterfølgende "håndarbejde" med pikken er også bare i orden. Samtidig ser hun i mine øjne rigtig dejlig ud og man kan absolut ikke se hun er i midt fyrrerne. Dejligt væsen og god at snakke med fuldender lige det hele, og da hun samtidig på ingen måde har travlt med at blive færdig og få mig smidt ud igen - ja så hun har absolut min anbefaling. :-) 
Næste gang jeg besøger hende skal der lige mere sex med i legen, så måske kommer der en efterfølgning til denne anmeldelse.

Tak for god behandling kære @Liv, vi ses forhåbentligt snart igen.

Og så lige et link til hende:
https://www.eroguide.dk/massage-escort/Liv/

Del dette indlæg


Link til indlæg
KnudSan skrev, den 19.1.2020 at 17:23:

Flot anmeldelse af dit besøg ved @Liv og jeg var lige inde og se fotos, en meget flot og erotisk kvinde.

Tak. :)
Ja, hun er sgu bare dejlig. Har ventet alt for længe med at besøge hende. Men har desværre bare meget sjældent tid til den slags om lørdagen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hej med jer

I går var det lørdag og Liv var i byen, så da jeg for en gangs skyld havde mulighed for lidt sjov på en lørdag skulle hun sørge for der kom lidt liv i kludene... :-) Fik sendt sms der hurtigt blev besvaret og en aftale var i hus. I bad og af sted med mig...
Odense, som jo aldrig har været den ideelle by at finde rundt i - og da slet ikke det kvarter hun befinder sig i, var gravet mere eller mindre op og at man havde prydet by-billedet med "venstresving forbundt" og "ensrettetskilte" gjorde ikke sagen nemmere. Så tog en rask beslutning og parkerede bilen hvor jeg kunne komme til det og gik resten af vejen hvilken da så også resulterede i at jeg kom 5-10 min for sent i forhold til aftalte tidspunkt. Dette tog hun da heldigvis stille og roligt - i hvert fald tilsyneladende... ;-)

Vel ankommet gjorde vi klar til det der nu skulle foregå og op i sengen og i gang. Startede med at kæle, pille, slikke og sutte hvorefter et lidt større kondom end det Liv ellers havde udset sig blev rullet på... Forsigtigt kom "fyren" ind i varmen hvilket ikke var helt nemt, men ved hjælp af passende mængde smørelse lykkedes det da. Fik afprøvet lidt forskellige stillinger for til sidst at komme af med hvad jeg var kommet for at aflevere. :-) 
Liv er bare super stram og rigtigt dejlig at være sammen med, så reelt varede "knaldet" ikke voldsomt lang tid, men alt i alt var jeg der en god stund hvor vi hyggede med lækkert sex og hyggelig snak. 
Bliver nok ikke sidste gang jeg tager forbi for en hyggestund med Liv. Hun kan klart anbefales hvis man er til en "fin lille blondt tøs" der ved hvad det hun er udstyret med skal bruges til. 

Besøger i Liv skal I som altid huske at passe godt på hende - nøjagtigt ligesom I skal passe på alle de andre søde piger. :-) :-P 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Thaimig

Så kom der endelig Liv i byen <3  (ku næsten ikk lavær) gid der kom det en dag i Ebeltoft :rolleyes:  Tak for Anmeldelse

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...