Hop til indhold
Ridefyr

Salma i Hammel ?

Recommended Posts

Ridefyr skrev, for 3 timer siden:

Hej ! 

Er der nogen der har noget info om denne gudinde - er det den samme som der er cirka 10 anmeldelser af, hvor en navne-søster huserer på Islands Brygge i Kbh ? 

https://annoncelight.dk/showad/286237

Hvis billederne er ægte, så er hun dælme godt sat sammen, må man sige :-)

Hæhæ. Hun jar liget været i Aalborg en rum tid og har haft et godt øje til hende. Manglede dog finanserne, men lad os se, hvor hun rykker hen, når hun forlader 'Svenstrup om nogle dage! Fotos er vist gode nok, da jeg set en video med hende på escort-side.dk. Det så godt nok ud!

Del dette indlæg


Link til indlæg

NEJ - det er ikke den samme Salma som du tænker på. Men et super klassisk eksempel på den store navneforvirring jeg synes der mere og mere hersker. Det er ofte meget svært at "søge baglæns" i anmeldelser - fordi der typisk over en periode er mere end en pige med samme navn. At man så kan sidde med en lumsk mistanke om at "nye piger" tilfældigvis vælger et navn som historisk har fået gode og troværdige anmeldelser af "gamle rotter i det her forum" - ja det er så kun en mistanke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...