Hop til indhold
Bagerbanditten

❤️NEW SEXY SWEET GIRL ❤️ Aalborg ❤️GOOD SERVICE ❤️ ☎️52802154☎️

Recommended Posts

Smiley5 skrev, for 15 minutter siden:

Det minder grangiveligt om hende der plejer at være på Thistedvej i Nørresundby og er det hende, puuue ha så er hun er bare mums og sød, men jeg er i tvivl for den annonce du linker til, der er det ikke den samme pige der er på alle billederne, det 3 fra venstre det har hun også haft på hendes annonce hende jeg snakker om i Nørresundby, så i bund og grund tror jeg ikke det er den samme, men tag du til Nr Sundby så burde du være sikker :-)  tjek tatoo de sidder ikke på samme ben på den du linker til, nogle kan selvfølgelig være taget i et spejl.

Det er hende her jeg taler om 

https://annoncelight.dk/showad/286644

Trådstarter spørger specifikt efter Rida, og du linker til Kiki, to forskellige dejlige thai damer :P  Men de var kort tid på samme adresse i nørresundby.

Og til trådstarter har ikke selv erfaring med Rida, men der ligger et hav af okay anmeldelser af Rida her i forummet os rimelig nye ;) 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Smiley5 skrev, for 42 minutter siden:

men der er billeder af 2 forskellige piger bla af Kiki

Der kom da først billeder af hende i denne tråd da du linkede hendes annonce, det er ikke hende på nogle af dem i Rida´s annonce da der er synlige tatoveringer på dem alle jo?

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...