Hop til indhold
Guest Fyrfyr

Love og regler i Sverige og Finland

Recommended Posts

Guest Fyrfyr

Jeg kommer desværre ikke så meget rundt, da familie og arbejde jo har det med at sætte sine begrænsninger. Og desværre er der en tendens til, at når jeg endelig kommer på kursus og hotel, ja, så skal jeg af sted med en kollega. Men sjældent sker det dog, at jeg kommer alene af sted, og så skal der jo udforskes.

Nu er jeg så heldig, at jeg er blevet koblet på nogle nye projekter. Normalt har jeg kunnet klare kundebesøg med maksimalt en times kørsel i bil, og så kommer man jo hjem igen. Men i den kommende tid er jeg koblet på projekter, hvor jeg vil skulle besøge kunder i både Sverige og Finland. Jeg regner med 2-3 overnatninger i Göteborg og noget lignende i Stockholm og måske en hel uge i Helsinki.

Men hvad så?

Så vidt jeg ved, er det ulovligt at købe sex i Sverige. Jeg er godt klar over, at risikoen for at blive snuppet jo nok er minimal, og ud over de direkte konsekvenser som bøde eller lignende, vil det nok også kunne have nogle langt alvorligere konsekvenser for familie og arbejde. Så selvom det kunne være oplagt og spændende i Göteborg og Stockholm, ja, så er det vist desværre ikke en mulighed.

Men hvad så med Finland? Jeg kender meget lidt til Finland og deres regler.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Lovgivning vedrørende prostitution i Finland er stort set de samme som DK. 
Der er en del thaiklinikker i selve Helsinki, men de få gange jeg har været omkring og tjekke har udbuddet været noget "træt".
Der er et par labdancebars (eks. Soho), som åbenbart har haft bedre dage, jeg kommer aldrig disse steder selv.

Det bedste er incall/outcall, lige som i DK, og nogenlunde samme priser, men meget mindre udbud. Både Vantaa og selve city er velegnet (jeg bor oftest i Vantaa når jeg besøger vores østlige søsterland). Jeg har aldrig overnattet i Espoo, men mon ikke det er det samme der. 

Det bedste site er https://finsgirls.net/

Redigeret af autobahn

Del dette indlæg


Link til indlæg

Sverige er dessværre (næsten) lige så puritansk som det mørke Norge. Men Finlsnd har nok muligheder som @autobahn skriver. I Finland vil også kunne finde små "kiosks" der kvinder tilbyr sine tjenester.. Aldrig testet av mig.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Karsteng skrev, for 21 minutter siden:

Sverige er dessværre (næsten) lige så puritansk som det mørke Norge. Men Finlsnd har nok muligheder som @autobahn skriver. I Finland vil også kunne finde små "kiosks" der kvinder tilbyr sine tjenester.. Aldrig testet av mig.

Apropos kiosk, jeg glemte engang en iPhone inkl. etui med et kreditkort og nogle personlige papirer oven på en servicekiosk i terminal 1 i Vantaa, en fredag eftermiddag hvor der var totalt pakket med folk.
Da jeg opdagede det piskede jeg tilbage til kiosken, men den var der selvfølgelig ikke længere. 
Et par uger efter dumpede der et brev op fra hittegodskontoret, de havde fået den indleveret og den kunne hentes for ca. 10 euro, eller de ville sende den for et par euro ekstra. Intet var rørt, hvad er chancerne for det i Kastrup? Vores finske venner er gode mennesker!  

Redigeret af autobahn

Del dette indlæg


Link til indlæg
Fyrfyr skrev, for 4 timer siden:

at risikoen for at blive snuppet jo nok er minimal,

Du må ikke undervurdere risikoen for at blive snuppet.

Læs evt. også denne tråd, hvor emnet også diskuteres:

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...