Hop til indhold

Recommended Posts

Møjn folkens, 

 

Just hjemvendt fra Kinaland, så er her en beretning

Jeg var blevet plantet på en hotel nær The Bund, som er en promenade ved havnefronten hvor der er ~10 milliarder mennesker hver aften.. Men udsigten er pæn.

Jeg havde noget andet end udsigten i tankerne og efter at have vandret lidt op og ned og kigget ind i tilfældige barer gik jeg ned af Nanjing Road som er en stor shopping gade. Her bliver man nærmest for hvert 20m adspurgt om massage, theshops mv. Efter anbefaling fra både hotellet og guides så sprang jeg over at vandre med en tilfældig ned i en mørk gyde (selvom who dares wins !?)

Lettere skuffet efter nogle søgninger på nettet viste mig at de større massageklinikker med +menuer lå i den anden ende af byen satte jeg mig ved en bar, bestilte en øl og tænkte at give Tinder en chance! ..

Det viste sig gavnligt da jeg inden for en time fik sjus 18 matches af blandet asiater, men også udlændinge bosat i byen..

Der blev sået blandt dem til senere besøg ;) ..

Men det vigtigeste var dog en  profil/annonce til hjemmesiden outcall-spa.com som er en escortside med massagepiger.

Jeg kontaktede dem via WhatsApp og fik efter lidt møven og bøven (mit kinesiske er lig 0) en pige arrangeret til at komme til mit hotel til en outcall massage.

Jeg havde valgt pakken "lingam massage" til 800 yuan som vel er en 760 kr for 70 min massage med pigen i fristende undertøj

Hun kom efter 45 min og jeg mødte hende ved baren. Hun var tydeligvis ikke vant til udlændinge og snakkede dårligere engelsk end mit kinesiske.

Men sød, imødekommende og venlig .. og bedst af alt- rigtig køn. Naboens datter'agtig

Hun fulgte respektfuldt efter mig med lidt distance ind i elevator og tilbage til værelset.

Her fik hun betaling først og jeg fik et kys til gengæld. Derefter pegede hun på sengen og gik ind på badeværelset for at skifte. Jeg lagde mig på maven og afventede.

Og ud kom det mindste søde nips i erotisk, men pænt undertøj og selvsiddende strømper.

Efter lidt smil og fnisen gik hun igang med massage og lidt olie som var nogenlunde hæderligt, men også tydeligt at hun ikke var speciel dygtig. Men hun kælede lysten og arbejdede flittigt imens hun bevægede sig ned henover kroppen. Hun satte sig overskærvs et par gange, deriblandt over hovedet (hvor jeg forbandt at jeg lå på maven ;) )

ved mellemkødet fik hun mærket lidt efter og kælet imens hun smågrinte. Herefter bad hun vende mig om, og pælen svang rundt klar til kamp. med et stort smil ignorerede hun den og genoptog massagen fra brystkassen og bevægede sig nedover. Da hun lænede sig forover tæt ved mig kunne jeg ikke dy mig for et kys og hun svarede med et dybt tungekys. Da jeg så tog hende på hofterne, slog hun mig på hænderne og smilede frækt som "fy, det har du ikke bestilt"

Da der var gået ca 50 km med næsten kun massage og de tilfældige strejf, nåede hun så til mellemgulvet.. Og så begyndte engle at synge..

Med bløde faste hænder og fingre blev alt masseret. hoved, skaft, boller, mellemkød. Intet blev overset og alt kærtegnet.

Jeg lagde en hånd på hendes numse da hun havde sat sig overskrævs med ryggen til og der fik den lov til at blive.. Efterhånden som minutterne løb ud i sandet begyndte det mere at blive til et handjob og jeg kunne mærke jeg ville skyde af. Jeg klemte om numsen da jeg var tæt på og hun sænkede farten lidt, men rytmisk fortsatte og jeg eksploderede. Det stoppede hende ikke og hun fortsatte indtil den lå død i hendes hånd. Da hentede hun papir, rengjorde mig pænt og kyssede mig på panden inden hun gik ud og gjorde sig ren.

Alt imens jeg lå og fik vejret igen og forbandede der ikke havde været en fuld pakke mulighed (som 1.gangskøber)

Hun fik skiftet, nejede pænt, gav et knus og et kindkys og et smil der skreg "kom snart igen" og trillede ud af døren.

 

Da den smækkede håbede jeg at firmaet snart fik behov for flere udvidelser i Kinaland :D 

Varm anbefaling .. næste gang vil jeg forsætte lidt mere med tinder eventyret og måske være heldig nok til noget der ikke involverede pengepungen 

Del dette indlæg


Link til indlæg

God beretning :razz:
 

Ved du hvem af damerne fra linket du havde besøg af?

Jeg har også ret god erfaring med Tinder når jeg er på tur :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Maspero skrev, for 13 timer siden:

God beretning :razz:
 

Ved du hvem af damerne fra linket du havde besøg af?

Jeg har også ret god erfaring med Tinder når jeg er på tur :)

 

Jeg havde booket hende der hed "Wenwen" - som det sansynligvis godt kunne havde været, men syntes ikke billedet lignede 100% .. men modelphotos er jo også så taknemmelige

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...