Hop til indhold
The_Half_Blood

Gitte069/Sara69 Vejle

Recommended Posts

Jeg har haft 1 god oplevelse med hende ud af 1. Men hun har så åbenbart desværre ændret sig til den kedelige side. 

Lavede en aftale med hende om at skulle besøge hende den 21 kl 15 og havde spurgt nogle dage i forvejen om det var ok og om det kunne lade sig gøre og der var helt fint. 2 timer før aftalen skriver hun så pludselig og siger at nu kan det ikke lade sig gøre alligevel og spørger om jeg ikke kan komme efter arbejde istedet for og det siger jeg så ikke kan lade sig gøre. Og så er det pludselig underligt at jeg ikke kan det eller vil det og tilbyder at jeg kan mobilepaye hende 800 og så kan jeg komme til midnat eller dagen efter. Der bliver så skrevet lidt frem og tilbage og jeg får rykket en aftale sådan at jeg kan se hende efter midnat. Og så gider hun pludsligt ikke efter midnat og vi aftaler næste dag kl 15.

Skriver til hende flere gange i løbet af dagen uden at hører noget eller få besked om at aftalen er aflyst og dukker op på adressen og der er ikke en eneste. Ringer og skriver til hende og ingen svar, så ja se bort fra min tidligere anbefaling, hun er ihvertfald ikke bøvlet værd....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...