Hop til indhold
Rejsenetværk

Eget valg af risikoadfærd

Recommended Posts

Var lige ved at poste denne under Sexevents, men tænkte om moderator ville anse det for en afsporing - har lige fået en boardadvarsel, med en henstilling om at fortsætte den gode stil jeg har forsøgt at holde længe, så det skal jeg nok gøre så godt jeg kan.

Derfor i forlængelse af:

Pornofilmsoptagelse i xxdark, mandag d 4 marts klokken 17

viewtopic.php?f=15&t=4354

@ErikB

Det er vel et spørgsmål om hun gav dig den gonore, eller om du pådrog dig den?

Først og sidst beror risikoen vel på deltagernes tilvalg af fransk uden, mindre hvem pigen er.

Ok man kan så fravælge egen deltagelse, hvor netop hun deltager, men gør det fransk uden til et sikrere valg når næste mulighed for fransk uden byder sig til anden side?

Venlig hilsen

Rejsenetværk

Del dette indlæg


Link til indlæg

Rejse,

det er fuldstændig rigtigt, at der er 2 aspekter i at modtage og påføre kønssygdomme.

Humlen er, at vi som voksne mennesker selv bør være i stand til at vurdere en given risiko her i livet og ikke pive, hvis noget rammer os.

Men ellers synes jeg, at det er OK, at Erik bidrager med sine erfaringer, som jo nok vil få nogle lamper til at lyse og klokker til at ringe.

Men også den slags advarsler bør altid holdes i et sobert sprog.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Men også den slags advarsler bør altid holdes i et sobert sprog.

Kunne ikke være mere enig-og så undrer det at andre deltagere ikke har haft samme oplevelse. Der er vel andre af EGs brugere der deltog?

Hvis man har et aktivt sexliv, og det må man antage at deltagere i denne slags arrangementer har, så kan det jo være svært at sige præcist hvor smitten kommer fra?

@ Rejse: Du har faktisk været rigtig flink til ikke at afspore tråde - så´en i forhold til før i tiden. Det er lige før du får en stjerne i fedtemærkebogen :D

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Rejses overskrift siger det hele: EGET valg af risikoadfærd!

Erik har valgt en risikobetonet adfærd og må SELV stå til regnskab herfor. Det har intet med Vanessa at gøre. Jeg har svært ved at forestille mig at hun med vilje påfører andre mennesker kønssygdomme... formentlig har hun ingen gang selv været klar over hun var smittet.

Bevares Gonoré er ikke sjovt... jeg kører selv et relativt usikkert sex liv hvor jeg også af og til har opsamlet des lige kedeligheder...... det er helt og holdent MIT valg som ingen skal blande sig i. Samtidig må jeg tage den KONSEKVENS der er ved at leve på den måde. Og som den forholdsvis ANSVARLIGE person JEG er reagerer jeg naturligvis når det opdages - jeg tager kontakt til de piger jeg sidst har været sammen med og forelægger dem situationen, så de kan lade sig undersøge... samtidig lader jeg mig selv undersøge 4-8 gange om året for kønssygdomme. Om andre gør det samme skal jeg ikke blande mig i.

Jeg bliver dog altid lidt harm over denne offerrolle, som visse herrer straks antager hvis de har fået samlet noget snavs op. Der var sågar en herrer herindefra der mente at da det endelig lykkedes ham at blive smittet efter at have bollet til højre og venstre uden kondom, var den pige han sidst havde været sammen med en so og en møgkælling.

Altså come on...... vi er sgu voksne mennesker..... tag et ANSVAR!!!!!!!!!!

Det var vist alt for denne gang

Aben

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Slettet bruger

meget godt skrevet bonobo. Man må sige, du tager det sure med det søde.

når det er sagt, bør alle selvfølgelig undgå sex, når man ved, at man er smittet med noget, for ikke at smitte andre. Det være sig piger og drenge.

risle

Del dette indlæg


Link til indlæg
Gæst

Tak Risle!

Du har ret.. det sidste fik jeg ikke lige med:

når det er sagt, bør alle selvfølgelig undgå sex, når man ved, at man er smittet med noget, for ikke at smitte andre. Det være sig piger og drenge.

... men det er jeg naturligvis fuldt enig med dig i!

/Aben Hugo

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...