Hop til indhold

Recommended Posts

Netop hjemvendt fra et dejligt besøg i Taastrup hos Zen Thai Wellness med en skøn følelse i kroppen. http://zen-thaiwellness.dk/

Via sms spurgte jeg efter en halv times oliemassage, men ankommet til stedet og da jeg havde set den søde kvinde som på sms underskrev sig selv med "D", besluttede jeg at en time med body2body var et bedre valg. Pris kr. 800

"D" er en flot ung kvinde, fast i kødet og med de dejligste røvballer. Tilmed har hun et rigtig sødt ansigt.

Til at begynde med fik jeg en virkelig god seriøs massage, hvor musklerne blev arbejdet igennem og hun havde ikke spor travlt. Hun brugte bl.a en del tid på mine myoser i skulder/nakke - området, hvilket var superfint. Efterfølgende olierede hun sig selv på forsiden og så begyndte body2body. Det er jo altid dejligt at blive mandsopdækket af en lækker nøgen kvinde og enten kan man slappe af og nyde bare at tage imod, eller man kan lade hænderne gå på opdagelse. Jeg valgte det sidste:)

Til slut det uundgåelige spørgsmål om jeg ville have et håndjob, som hun efter eget udsagn er virkelig dygtig til. Jeg takkede "nej tak" da jeg helt ærligt ikke er den store tilhænger af håndjobs - jeg mener at jeg kan gøre det bedre og billigere selv og det er også dejligt.

Jeg ville meget hellere have sex med hende, samleje, men jeg ville ikke spørge og hun spurgte ikke selv. Bare tanken om at bolle denne dejlighed giver mig rejsning. Jeg ved ikke om "den slags" bliver tilbudt på stedet og  jeg ville ikke skabe en upassende stemning ved at spørge. Hun kyssede ikke undervejs, hvilket ellers kunne havde været lækkert. I stedet blev det til et bad sammen, som afslutning på det hele, hvor hun sæbede hele min krop ind, samt sin egen, og skyllede os af med det varme vand fra bruseren. Imens kærtegnede jeg hendes baller, spurgte om alle mændene var begejstrede for hende røv. Hun grinede mens hun nikkede. Vi tørrede vandet af os, jeg fik mit tøj på og sagde pænt farvel. Prisen for badet var kr. 200

 

Del dette indlæg


Link til indlæg
petervallen skrev, for 3 timer siden:

Du skriver På de små billeder - øverste venstre hjørne.

Når du kigger på annoncen på Escortguide er der en serie billeder, ca 20 stk.

Det første billede er som regel større end de øvrige når du ser det i selve forsiden på annoncen, og de øvrige billeder er så mindre i oversigten.

Det må være det som @Elevation100 mener!

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt at du havde en positiv oplevelse. Jeg kan så oplyse at jeg prøvede samme tur - ja, hun er lækker nok, men prisniveauet er helt væk. Sex i max 20 minuter koster 1.200 oveni de 800. Så jeg sagde pænt 'nej tak'. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...