Hop til indhold

Recommended Posts

Ja så har jeg været ude og svinge varmelegemet igen.. Denne gang var det denne virkelig gode engelsk talende pige som sku besøges.. 

https://escortguide.dk/P/hot-sweet-lily-islev-2610-roedovre--51319.html

Det var en hurtig booking af hende da jeg blev brændt af af en anden pige som så lige så dejlig ud (på billederne). Lily's billeder lyver så ikke.. Hun er lige så skøn og dejlig irl som hun ser ud på billederne.. 

Jeg kommer til adressen i Rødovre og får ringet på døren, intet sker.. Jeg ringer på igen, stadig ingen respons.. Nå så er gode råd jo dyre.. Så skriver til hende at jeg står ude foran døren.. Så går der nok 30sek.. Så bliver døren åbnet og FUCK en lækker tøs i sort undertøj står foran mig.. Der var jeg solgt lige på stedet.. 

Vi gåt op på hendes værelse og snakker vildt om alt muligt hele tiden.. Op a trappen kan jeg bare ikke holde fingrene fra den lækre røv.. Så hver balle får et lille klap.. Og sikke da nogle kælen lyde det kom fra hende.. Nå ind, tøjet af, pris bliver fundet ud af og pengene skifter hænder.. I bad med mig (ja det var i arbejdstiden igen) og ind til hende som ligger og slænger sig på sengen.. WAAAUW en pige.. Slank, lange stænger, små bryster, smukt ansigt og MEGA SØDT smil.. Kravler op til og begynder at kæle og forkæle hende.. Så spinder hun endnu mere som en lille mis.. Og ja jeg mener det virkeligt, man skulle tro det var en kat man nussede.. For de lyde og den måde hun spinder på, tja det går så lige i varmelegemet.. 

Det franske..... Ooohhh lala.. Det er sq til UG kryds og bolle.. For DET kan hun sq.. Og HELT MED.. Næsen mod maven og holde den der.. 

Hendes bedste stilling er så doggy.. Der holder jeg bare ikke særlig længe.. Så efter en missionær med benene helt oppe.. Ja så ender vi i en doggy.. Måtte trække mig hurtigt desværre. For hun ville ha det udover hendes bryster.. WAAAUW I'm in heaven.. SÅ smukt et syn skal man sq lede længe efter.. 

Så klart jeg kommer tilbage.. Og det må blive en 9'er ud af 10.. Hvorfor det ikke bliver en 10'er, det kan jeg ikke helt svare på.. Der manglede at eller andet, hvad ved jeg ikke.. 

Jeres Varme.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det ligner jo en fake profil fordi den ikke har priser eller ydelser så tak for anmeldelsen. 

Fik du økoblow og ved du om hun tilbyder megafransk?

Godt nytår, 

Butterflyman 

Del dette indlæg


Link til indlæg
ButterflyMan skrev, for 10 timer siden:

Det ligner jo en fake profil fordi den ikke har priser eller ydelser så tak for anmeldelsen. 

Fik du økoblow og ved du om hun tilbyder megafransk?

Godt nytår, 

Butterflyman 

Jep det var øko.. Mega ved jeg ikke om hun tilbyder.. Du må skrive og spørge.. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Godt nytår @Varmemester. Du forstår sku at finde de rigtige piger, det må jeg tage hatten af for.

Vil bare lige give dig et lille råd, nu da du har bekendt kulør og folk ved hvem du er.

Fremover ville jeg nok ikke skrive jeg havde været på sjov i arbejdstiden, medmindre du selvfølgelig kan stemple ud til private ting. 

Jeg skriver det kun fordi jeg ville være ked af det hvis jeg skal undvære dine anmeldelser, når du bliver fyret og ikke har råd til at besøge pigerne mere:ph34r:;-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

@Sweex2 du kan være helt rolig.. Der er både tid og mulighed for det for mit vedkommende.. For så skubber jeg bare lige lidt a mit arbejde en time eller to.. :)

Og mester ved det godt.. Havde faktisk en go og sjov snak med ham om det her i fredags inden jeg sku ud til den første kunde.. :lol:

Og godt nytår til dig også.. Håber du kom godt ind i det.. 

Redigeret af Varmemester

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...