Hop til indhold

Recommended Posts

Hej @Liderbukken

Kroatien er fuldt med dejlige og smukkere piger, men konkrete hjemmeside kan ikke findes, det meste pige findes i en slags avis som DBA, hedder "plavi oglasnik" under personlige ydelser, halvt tage aldrig telefon og mange falske billeder, men på massage klinik kan du finde frækkere og sød piger, passer på https://www.eurogirlsescort.com/ i Kroatien, det er mange falske profile, jeg har prøvet flere gange uden held, men hvor i Kroatien, send mig en PB, så kan jeg måske hjælpe 

Godt nytår til alle 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Fandens Pumpestok
Gammel rotte skrev, den 11.9.2023 at 17:26:

Nogle input til Dubrovnic? massage, swinger, glædespiger??

INTET i Dubrovnik. Ingen strip. Intet. Byen har valgt at det skal være en eksklusiv feriedestination klinisk renset for sexindustri, tiggere osv. Der er knapt ordinære natklubber. Kun for et modent publikum, så det ikke ender som Sunny Beach med larm og druk (ved godt SB ligger i Bulgarien, men princippet). Spurgte en taxachauffør og han bekræftede. Men bortset fra det en helt fin by med en skøn strand.

Redigeret af Fandens Pumpestok

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...