Hop til indhold
FookMiFookYu

Anbefaling ønskes - savner Anna fra Chandara.

Recommended Posts

Som nogen måske ved så er Anna desværre stoppet hos Chandara. Hun var en frisk og sjov pige der gav en ferm massage og hun var også god til lidt efterfølgende løjer. En halv times massage inkl HJ for 300kr føltes som et fund hos hende. Ærgerligt at det fik en ende.  
https://escortguide.dk/P/thaimassage-oliemassage-thai-pige-god-massage-koebenhavn-37436.html

Er der nogle af de andre piger hos Chandara der kan anbefales? Er der kommet en ny i stedet for Anna? Eller er der nogen der kan anbefale en ligeledes sød og dygtig massør, ikke for gammel som også er god til et HJ - evt med lidt berøring den anden vej? Gerne i nærheden af Chandara som jo som bekendt ligger på Borups Plads tæt ved Bispengbuen på Nørrebro. Og gerne i samme legendariske prisleje :-) På forhånd tak!
 

FMFY

Del dette indlæg


Link til indlæg

Mangel på anbefalinger skyldes jo nok det lidt snævre fokus. En sjov frisk pige, ikke for gammel, god til massage og god til løjer, det hele helst for 300, og gerne i nærheden af Borups Plads.

Den er lidt svær.

Jeg tror du må udvide dit fokus lidt, og så læse med i de andre tråde på forum og finde inspiration deri. :)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Du har fuldstændig ret i at fokus her er ret smalt. Lige geografien er ikke så vigtig men resten af pakken var sgu ret unik hos Anna. Håbede bare på at der måske var nogen der havde et tip til en oplevelse i samme kaliber ;-) Tips modtages stadig gerne. Også gerne på pm.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...