Hop til indhold
HrLarsen84

Bruxelles

Recommended Posts

Hej,

var på forretningsrejse i Bruxelles. Havde aldrig været i byens “Red Light District” tidligere, så valgte at gå en tur igennem, da jeg boede i nærheden. 
Området kan selvfølgelig ikke måle sig med Amsterdams, men der er vinduer med “godterne” som man forventer. 
jeg var der en mandag aften, så der var ikke åbent i alle vinduer. 
Blev fristet af en blondine med lille fin røv og fine naturlige bryster. Spurgte på et blow med gummi. 30€ og hun ville naturligvis være nøgen, sagde hun. 
Jeg sagde ok, jeg var bare kommet for at blive tømt, så det lød fint og nemt for mig.

Vi gik i baglokalet, pengene skiftede hænder, hun smed alt (Så i øvrigt dejlig ud), var enormt serviceminded, tog sig af mig, jeg fik hvad jeg kom for og var senere på gaden igen afslappet og tilfreds.

Jeg tror jeg går mig en tur i området næste gang igen ;0)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Ja området lang Gare Nord er dejligt at gå tur I, kom der en del for 25 år siden.....og servicen er fin hos de udøvende...tak for dit indlæg.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Hvis man er til sorte piger, hvad jeg personligt ikke er, så kan de parallelle gader bag Rue d'Aerschot med fordel besigtiges.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Alkoholikeren

Ja det område er skummelt...og jeg holdt mig til området langs banen og boede på hotellet for enden af vejen - så de rvar kort afstrand til købesex...

Del dette indlæg


Link til indlæg

Så var jeg i Bruxelles igen for 4 uger siden. 
valgte at gå lidt mere rundt i de “frække gader” med de fine udstillingsvinduer. 
udvalget er godt og der er nogen for alle smage og i alle aldre.

jeg udså mig en petit slank sorthåret tøs der vinkede til mig da jeg gik forbi første gang. Jeg kom ind, blev vidst til hendes værelse og hun præsenterede sig selv og fortalte hun kom fra Albanien. Hun var smilende og gik direkte fra kram til at røre mig på kalorius uden på bukserne. 
 

Jeg bestilte et blowjob med gummi og hun skulle selvfølgelig være nøgen. Og for at varme mig lidt op, måtte hun gerne massere mig lidt i nakke og skuldre. 
Hun smilede og sagde 40€ ... vi afregnede og hun gik ud.

 

Efter 2 minutter kom hun tilbage. Rev tøjet af sig selv og bad mig røre ved hende. Hun havde en flot stram krop (Og ansigt) som pornoskuespilleren Nessa Devil, inden der gik for meget plastik i den...

 

Jeg lagde mig på maven, og hun begyndte at massere mig lidt. Lidt kedelig og lidt for blid. Men det var ok.

Så bad hun mig vende mig om og tog mine underbukser af og begyndte at massere min pik. Og bad mig røre lidt ved hende... jeg spurgte om jeg måtte røre overalt. Det måtte jeg meget gerne.

Det fik sat lidt sving i min pik, og hun fik sat kondom på. Derefter begyndte hun at give den fuld pedal med munden, så jeg lige måtte bede hende om at “slow down”. Hun smågriner lidt og sagde undskyld... 

 

imens hun suttede løs, gik mindre fingre på opdagelse, først lidt på fissen, som var lille og stram, men derefter nussede jeg hendes røvhul lidt. Det kunne hun godt lide og hun stønnede let imens hun havde min pik i munden. Det endte med at jeg blev ved og et par minutter senere kom jeg med et brag i kondomet i hendes mund, alt imens jeg havde stukket langemand 1-2 centimeter oppe i hendes lille røv.

Derefter nussede hun mig let over hele kroppen og tiden var gået. Vi tog tøj på og snakkede lidt... og så var jeg ude på gaden igen. 
 

dejligt besøg ;0)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...