Hop til indhold

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/chutikan-thai-wellness-graested-hovedgade-21b-jule-og-nyyaarstidbud-kun-300kr.1-times-33073.html

Har besøgt Idin 2 gange.

1. Gang var det egentlig fordi der ikke var nogle der havde tid i Birkerød. Jeg kørte op til hende, havde ikke aftalt der store, andet end jeg ville komme.

Butikken ligger ikke så diskret, men byen er ikke særlig stor, så ikke det store problem. Jeg ringer på, og der bliver åbnet hurtigt af en ældre thai kvinde, på 40+ hun oversætter for Idin hvad jeg ønsker. Jeg ønsker 1 time fuld pakke. Det vil de først have 2500 for, hvilket er for meget for mig, men vi lander så på 1800, hvilket stadig er inden høje ende, men jeg bliver ført ned i kælderen hvis hygge-rummet er. Idin beder mig tage tøjet af og så kommer hun tilbage om lidt. Jeg tager tøjet af, og ligger mig på maven. Kort tid kommer Idin tilbage, og hun går i Gang med massagen, der bruges ikke så meget olie, og hun er vidst meget ny på det tidspunkt. Efter ca 15 min massage beder hun mig om at vende mig om, og hun begynder at arbejde med trolden... da den er vokset lidt, sætter hun gummi på, og begynder at sutte på den... hun sluger pollen helt til roden,  og jeg bliver hårdere og hårdere. Hun sætter sig så på trolden og rider den godt og grundigt. Jeg beder hende hoppe af, og begynder at slikke hendes lille stramme mis. Hun har svært ved at ligge stille, og er sikker på at den ældre dame ovenpå kan høre hende. Da hun til sidst presser sit underliv op så meget hun nu kan, vælger jeg at vende hende og tage hende bagfra mens hun ligger ned. Jeg pumper løs i hende, men da jeg havde fået tømt dunken tidligere på dagen er det lidt svært at få noget ud af den. Så da der er gået ca 1 time, og jeg er blevet træt, sætter hun sig ved siden af mig, og begynder at give mig et hj, mens hun slår den mod sine store bløde bryster. Efter 5-10 min kommer jeg kraftigt ud over hendes bryster og op i ansigtet på hende, med en vand-tynd sperm... Hun smiler og spørger om det altid sprøjter så meget... Efter den hyggelige stund tager viber bad sammen, og hun vasker min pil grundigt, og slikker den ren :) efter ca 90 min forlader jeg klinikken.

2. Gang. Der har jeg aftalt tid igen, og vi snakker om prisen, og jeg får forhandlet den ned til 1200 for en time. Vi starter med lidt blid massage, men da jeg ikke har fået tømt ud i ca 14 dage, vender jeg hende hurtigt om, og begynder at slikke hendes mos og bide blidt i hendes klit. Hun bliver ret liderlig, og hun vender sig om og sætter sig i doggystilling, kondommet kommer nemt på da jeg er blevet ret tændt af at høre hende små stønne, og jeg glider nemt ind i hendes våde mis. Hun er så liderlig at det er hende der knapper mig og hun næsten skriger efter kort tid, mens hendes lille thai krop ryster. Jeg tager hende er godt stykke tid bagefter, og vender hende så om i missionær og nyder hendes våde mis. Hun skriger flere gange, og til sidst kommer jeg hårdt i kondommet. Det kommer af, og hun leger med trolden igen. Efter lidt leg kommer der et nyt kondom på og hun sutter mig igen, og til sidste giver hun endnu et hj, hvor jeg kommer ud over hendes bryster endnu engang. Vi slutter af med et bad igen. Hvor jeg som altid for lov til at smøre hende ind i sæbe og hun vasker mig.

Billederne er af hende, men de er nok et par år gamle. Jeg syntes faktisk hun er kønnere irl end på billederne hvor hun ligner en dukke.

Del dette indlæg


Link til indlæg

I have been her regular visitor when she was at fredricksberg some months ago. But there she was not offering any extras. It's a good surprise that she is offering extras now at this new place.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har være hos hende en del gange, og vi har en super go kemi jeg har kun kunne få et hj, så er da også lidt overraskende over hun har fået fp på menuen, så jeg må da afsted igen. :P

Redigeret af rollo 4700

Del dette indlæg


Link til indlæg

She used to call herself "Nan" when she was working at godthabsvej 17, and she was offering very nice massage with only HJ extra. 

Redigeret af Jhony

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg har fået massage mere end en håndfuld gange af Chutikan, dengang hun holdt til i solcenteret på Godthåbsvej og trods god kemi har jeg aldrig fået hverken blow eller Fp, en glimrende håndtrold er hvad det er blevet til, så jeg tror også det må være en veninde der lejlighedsvis hjælper til der har stået for Fp. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

I also think the same that it might be someone else. Because I had been her regular visitor at the solar center at godthabsvej 19 and never got anything extra besides a wounderfull HJ .

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...