Hop til indhold
Hartmanxse

You only want massage?!!

Recommended Posts

Jeg besøgte “annoncen” for noget tid siden. På det tidspunkt huserede annoncen i Valby formentlig nu et andet sted. Forklaring følger:

Det er nok 3 uger til en måneds tid siden. Jeg ville skrive en anmeldelse, men da jeg efter besøget ledte efter annoncen igen var den væk.

Mine forventninger var ikke store grundet den lave pris som annoncens overskrift indikere. Men gav det en chance. Jeg undskylder på forhånd for lang anmeldelse.

Møder op til aftalt tid på adressen. Det viser sig så at være et sted hvor de holder til på modsatte side af gaden. Fair nok de gerne lige vil tjekke hvem der står på gaden inden de lukker vedkommende ind, jeg ved ikke hvad de tidligere har haft af oplevelser/ fornøjelser. Men istedet for at skrive til mig hvilket nr./ dør jeg skal gå hen til vælger de at sende et pigebarn nærmest ud på gaden som vinker til mig. Ikke just diskret! Pigebarnet ser dog faktisk godt ud. Ikke pigen på billederne tror jeg, men jeg kan godt forstå sammenligningen. Men bliver så ført hen til et rum hvor der står en anden kvinde! Hun ser ældre og mere “lavet” ud. Både bryster og læber var fake på en ikke speciel køn måde. Men igen lave forventninger så ok. Giver hende penge og ligger mig på sengen i et nærmest helt tomt rum. Det viser sig så at være fordi hun er på vej til et andet sted og det skal hun så ligeså snart hun er færdig med mig! Jaja jeg tænkte kom nu bare igang. Som tilbudet lyder 1 time olie massage ønskede jeg, havde ikke planer om afslutning med sex, men bare hj. Hun spørger så mig forundret: you only want massage? Åh nej tænker jeg, men svare yes just massage. Hun siger så at hendes olie er pakket ned og peger på en taske som står i hjørnet. Jeg bliver lidt opgivende. Men så siger hun at hun kan bruge creme og åbner tasken og tager en creme som åbenbart lå lige i toppen af tasken ud. Fint jeg havde egentlig lidt opgivet mit ærne alligevel. Får så 2 minutters berøring på ryggen med creme. Hvorefter hun siger jeg skal vende mig. Blowjob siger hun og tager et kondom frem. Der er jo ikke noget at gøre. Hun putter kondom på min slappe pik og forsøger ihærdigt at sutte den hård. Det lykkedes delvist jeg hjælpe lidt til selv med hånden. Nyt kondom og ellers 2 minutters elendigt sex. Vi når ikke det store før hendes tlf så begynder at ringe og hun siger til min overraskelse at hun skal tage den! Wtf. Det viser sig så (kan jeg høre) at være hendes kommende udlejer det nye sted. Lidt frem og tilbage de blev enige om et eller andet. Jeg har imellemtiden mistet “hårdheden” så hiver kondomet af beder hende om et hj så jeg kan komme afsted.

Altså man får hvad man betaler for Haha. Jeg kommer ikke igen.

xx/hartman

https://escortguide.dk/P/last-days-in-dk-500kr-for-1h-oil-massage-shower-together-finish-with-true-sex-call-me-51475.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...