Hop til indhold
Fantasifuld

Genbesøg hos Neya + veninde Vikki

Recommended Posts

Jeg har tidligere anmeldt besøg hos Neya. Vi har en rigtig god kemi og jeg er derfor altid glad for at besøge hende når hun er i landet. Særligt når jeg skal afprøve nye fantasier.

Jeg er ret ny udi det dominerende og BDSM og det har derfor været sjovt, at afprøve det i trygge rammer hos Neya. Jeg er ret vild med hende som mistress og jeg har aldrig haft så intense og dybe oplevelser før. Kan virkelig godt lide hendes fantasifuldhed og samtidig respekt for mine ønsker og kinks. Den sidste uges tid har vi skrevet sammen om et nyt besøg. Denne gang ikke så eksperimenterende, men mere "ordinær" sex, men med det ekstra krydderi at det skulle være i en trekant med Neya og Vikki. I sommer havde jeg fornøjelsen at prøve min første trekant med hendes rødhårede veninde og Neya, men hendes nye kompagnon Vikki er virkelig smuk og et frækt add-on :).

Vikki er en charmerende og ikke mindst en fræk yngre kvinde. Hun har et ret tiltrækkende og næsten liderlig tilgang til sex, som er smittende.  De to piger er tydeligvis glade for hinandens selskab så det var en fornøjelse sådan at dele en seksuel oplevelse med dem. Flere gange undervejs nød jeg bare udsigten, mens de to piger rørte ved hinanden og kyssede. Det var vildt frækt og pirrende. Lidt som en teenagedrøm :). Efter at have kigget på deres lesbiske udfoldelser fik jeg lov til at joine. Jeg har sjældent været så tændt og liderlig. Vi havde aftalt at være sammen en times tid og den time gik desværre alt for hurtigt. Lidt som at have været i paradis og så ud i den danske vinterkulde igen :). 

Er man til to flotte og frække piger som virker rigtig glade for deres arbejde, så kan jeg varmt anbefale Neya og Vikki. Klart den frækkeste trekantsoplevelse til dato.  Neya kan jeg også anbefale skulle man have mod på, at eksperimentere lidt også. 

https://escortguide.dk/P/threesome-neya-vikki-milf-deepthroat-strapon-prostate-massage-bdsm-best-toys-and-device-43275.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...