Hop til indhold
Zaq

Forhold til en gudinde

Recommended Posts

Dette er ved at være 20 års siden, tror jeg, i mine unge dage, der kom jeg en del hos cluberotika på Nørrebro, der arbejdet en køn ung pige som jeg ikke vil nævne navn på, vores Kimi passede godt sammen, vi fik dyrkede noget god sex, hun tilbyd mig en gang at blive for hun havde ikke flere kunder, men hvis der dukkede nogle op måtte jeg enten gå ind i vente i stuen. Det gjorde jeg, jeg fik en del sex unden beregning . Hun begyndte at ringe til mig når hun manglede selvskab PGA. Mangle på kunder, og lige pludseligt var hun ikke til at finde, er der andre her inde der har haft et mere personligt forhold til en gudinde.

Redigeret af Zaq

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det "underlige" er at jo bedre jeg er kommet til at kende GPér personligt jo mindre sex har vi haft. Havde/har en kammerat jeg er kommet til at kende gennem købe sex miljøet, han var/er meget glad for en bestemt GPér jeg ved ikke hvor mange gange de har haft sex sammen, mange. På et tidspunkt bliver han inviteret hjem til denne GPér mødte hendes børn osv, jeg kan ikke betale hende for sex mere fortalte han mig, jeg har fået moralske tømmermænd.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det kunne være sjovt at høre hvordan GP'er har det, med det eller om de er 100 % professionelle.Der jeg var ung, tænkte jeg ikke på følelser, jeg skulle bare have noget på den dumme. Nu hvor jeg er blevet mere moden, så nyder jeg rent faktisk først sex hvis man har en god Kimi, og hun er villig til at henkaste sig til mig. Jo bedre hun kender mig, og hun tør at give lidt af sig selv til mig jo federe oplevelse er det for mig, heldigvis er der i dag flere gode GFE hvor det ikke er tante kys, men lidenskabelig dybe kys.

Det var der ikke de første mange år der jeg begyndte i gamet.

Men jeg er ikke naiv jeg er godt klar over at jeg er bare en kunde, med sære ønsker.

Men jeg er altid 100 % erlig, håber at det kaster nogle frække oplevelser af sig.

Del dette indlæg


Link til indlæg

for ca 20 år siden mødte jeg en dejlig gp hun er stoppet men jeg mødes stadig med hende til en hyggelig aften. og vi kan snakke om alt mulig 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg troede egentlig, at "gudinde"-begrebet døde med Venuslogen, men jeg kan se, at trådstarter omtaler forhold, der er 20 år gamle.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Zaq skrev, 1 time siden:

Jeg er også der fra så der har du svaret

Men svaret – hvis det var til mig – er vel gået af mode?

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ham her, har også et ubetalt forhold til én gudinde

Nogen må Betale & andre får det Gratis,

men det ser ikke ud til, at det har noget at gøre med udseendet,

men måske snarere muskelkraft & farlighed,

der fører én frem til en dejlig kvinde, uden betaling.

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...