Hop til indhold

Recommended Posts

Hermed en anmeldelse af Monica, som lige nu holder til på kendt adresse i Solrød

https://www.escort-side.dk/SUPER-HORNY-FULL-TIME?ad-id=6639

Monica er fra Argentina og hvis man søger lidt finder man 2-3 lidt ældre anmeldelser af hende, hvilket betyder at hun har været her i DK en del gange før.

komminicationen med hende var fin på engelsk på SMS (min fortrukne kontakt metode)

jeg bekræftede 20 min før at jeg var på vej og blev derfor lidt overrasket da hun ringede tilbage at hun var blevet forsinket i Roskilde og måtte udskyde med ca. 30 min.

Jeg havde tiden til det, men det var naturligvis ikke iorden. Hun overholdt dog forsinkelsen og var klar 19.30 istedet for 19.00 som aftalt.

Jeg er altid på vagt når det er en "ny" pige jeg ikke har mødt før, men stolede på de tidligere anmeldelser og blev da heller ikke skuffet.

Da jeg blev lukket ind stod pigen fra billederne lige der i Stiletter og syndigt undertøj !!

Vi afregnede de 1600 for 1 time vi havde aftalt, men hun nævnte i forbi farten at hun også havde en cocktail for 1800 ?? noget der ikke var nævnt noget om på sms og som jeg derfor ikke havde ekstra med til. lidt ærgeligt, men jeg spurgte ikke ind til hvad det dækkede da det jo ikke var relevant for mig.

herefter op ad den MEGET stejle trappe med hendes rumpe lige foran, mums.

som det fremgår af billederne er hun en kvinde med former uden at være direkte svær. Der er dog rigeligt til både gården og gade, som man siger.

Hun foreslog at vi lagde ud med massage og da jeg var gennemkold af aftenkulden og en smule nervøs sprang jeg til.

den del har hun bestemt også styr på.

hele seancen herfra var skøn og hun var på alle måde dejlig at være sammen med.

Hun giver BJ med kondom (jeg tænker det er der man skal vælge cocktail, hvis den skal af), men det var faktisk en god oplevelse. der er altså et eller andet ved at en dejlig kvinde kigger en i øjene samtidig med at de suger alt de har lært på din bedste ven - NICE !!

Hun foreslog selv forskellige stillinger, undervejs, så det var næsten som var jeg i "lære" hos hende uden at det skal virke negativt. Hun førte mig så at sige blidt ved hånden.

Normalt tager det mig en del længere at skyde af anden gang end første gang, men hun fik simpelthen det bedste frem i mig og da jeg kom i en doggie var det både hurtigere og voldsommere end jeg normalt præstere i anden runde.

efterfølgende fik vi en sludder om Argentina, mellemamerika og også om Spanien hvor hun har sit "rigtige"hjem i Valencia. Hun havde ikke travlt med at få mig ud af huset og da jeg gik ud til bilen sagde uret 1 time og 12 min senere, så altså ingen travlhed her.

Her på bagkant vurderet virkede hun en anelse "forretningsmessig" men det er mere en fornemmelse end noget andet og sikkert ikke helt retfærdigt.

alt i alt en god og dejlig oplevelse der kan anbefales, særligt hvis man godt kan lide store naturlige former.

pigen: som nævnt sød, sexet med dejlige naturlige former

stedet: ok diskret, men det giver mening at parkere ved Solrød bio og så gå der ned ad stierne

gentagelse: det kan bestem ikke afvises, hun er her dog kun  til den 18-12, men hun kommer igen efter jul engang og hun bruger tilsyneladende samme annonce hver gang, kun med ændret nummer. så man kan jo bare klikke af i "følg annoncen"

god jul til jer dejlige damer og gæve brødre

Happe hunting

 

Hitman

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...