Hop til indhold
Guest Sugar slayer

Julie Pussygalores

Recommended Posts

Guest Sugar slayer
Som lovet en anmeldelse af Julie fra pussygalores.
 Har besøgt hende mange gange efterhånden, hos cassiopeiastars og efterhånden, nok en 10 gange er det blevet til. Jeg vil sammenligne Julie med ens kammerarts lækre søster, der simpelthen oser af sex og sødme. har det sødeste smil æble kinder smukke øjne og bare piv fræk. Lidt hende man aldrig fik lov at kneppe i gymnasiet eller på arbejdspladsen før man blev sat i forhold  Udover det har hun nærmeste, i mine øjne, den perfekte krop. Ik for tynd trænet og god stram med en lækker rund popo. Og selvfølgelige hendes naturlige bryster der simpelthen bare sidder perfekt og hun elsker at få dem slikket, nusset og kørt pikken imellem dem, sygt frækt når hun bare kigger liderligt på en mens man gir hende spansk... Udover det har hun den smukkeste mest smagefuld fisse jeg har set i branchen, slet ikke til at se de 100 hvis ikke 1000 vis af pikke der har kneppet hende gennem årene. Og så er der hendes kys der er verdensklasse, intense, dybe, våde gode. 
Hun kom ind smilende som altid, nøgen som altid og sagde hej igen, det er længe siden. Jeg sagde det ikke var min skyld hun kunne bare være mere på vagt planen. Hun grinede og sagde hun nok skulle stramme sig op, og gik igang med at kysse mig. Blev stiv med det samme, gav hende pengene og hun forsvandt kort. Kom tilbage tog min hånd og gik op i sengen. hun gav mig kondom på og gik igang med gi hendes fantastiske blow med øjenkontakt hele vejen igennem. Jeg ville dog lige smage hendes fisse og røv så vi gik i gang med en lækker 69'er yum yum. Nu sidder vi foran hinanden mens hun spiller min pik mens vi kysser. Hun spørger for 10 gang - er du sikker på du ikke har været ved Jørgen Ege og opereret din pik den er jo kæmpe (24cm). Jeg ligger nu på ryggen og hun kravle op til mig, hun glider ned over mig puster ud og fortæller mig det føles helt vildt når jeg kommer i bund, vi starter langsomt og gradvist øges tempoet. Hun ligger nu oven på mig, jeg har godt fat i hendes hår vi kysser og tempoet med kneppen er højt, høje klask mod hendes røv fra min hånd og hun stønner fucking frækt.Hun snakker meget under agten og det er mega frækt for hun fortæller hvor godt det er , griner meget og er vild med at kysse.(fuck hvor er hun dejlig) Vender hende rundt mens jeg stadig er oppe i hende og knepper hende mens jeg med min hænder spreder hendes ben helt så jeg får det bedste udsyn af hendes krop. Hun komplimentere mit udseende og fortæller hvor lækkert det er at nyde sit job når man blir kneppet af så lækker fyr (sikkert bare en noget hun fyrer af)
 Som det altid er med Julie så midt i agten gir hun sig hen og slapper mere af og ber mig om at kneppe igennem mens hun sætter sig op og slikker mine brystvorter. jeg niver hendes mens jeg knepper hende, vender hende rundt for at afslutte i doggy. Supper fræk med hendes bubble but og har fat i hendes hår mens jeg med den ene arm holder fast i hendes skulder så jeg kommer helt i bund. Er ved at komme i kondomet, men hun ber mig om at komme ud over hende da det tænder hende. Jeg trækker mig ud, hun kravler ind til mig og snaver mig og kommer med en kæmpe ladning udover hende. Hun fortæller mig at det gør hende enormt liderlig bare tanken når hun ikke er på job gør hende våd. Med masser af varm sperm rendende nedover hende. Tror hun skal prøve German Goo Girls 
Hun tører mig og hende selv af, vi ligger og snakker lidt og hun spørger, om det ikke er ved at være mange gange jeg har være min kæreste utro med hende, og til det er svaret joo det er det nok. Hun siger det faktisk tænder hende at mænd der er i forhold og kommer og knepper hende. Jeg spørger for sjov om hun ikke kommer på besøg og prøve at blive kneppet i min og min kærestes seng mens hun self ikke er hjemme. Hun siger det ville være mega frækt men hun kører ikke escort ØV - kommer snart igen. Drømmen er at få lov til at komme ud over hendes ansigt.
Julie ansigt 10/10
krop 10/10
personlighed 11/10
 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...