Hop til indhold
Muunsex

Hvis også massagen skal være i top....Sida er den bedste!

Recommended Posts

Hej med jer,

Jeg har været rigtig godt rundt på Thai-scenen og er næste afhængig. Det er bare det fedeste at ligge og blive nusset. Tina Thai i Valby har længe stået øverst på min liste. Hun er bare god energi og leverer - hver gang!

Jeg søger altid lidt ekstra når jeg ønsker en massage og her vil jeg sige at Prat på Hulgaardsvej har de frækkeste hænder. Hun er direkte og holder sig ikke tilbage, hvor mange andre er aaaalt for langt tid om at komme 'i gang' :o) Hende har jeg ikke haft sex med.

Jeg er dog gennem det seneste år blevet mere og mere optaget af kvaliteten af selve massagen. Den skal gerne være fræk og sensuel, men at den ren faktisk hjælper og opløser de ting der sidder i skuldre og nakke er sgu skønt.

Der er jeg blevet ret vild med at komme hos Sida i Søborg. Det hele spiller bare. Nemt at parkere, tæt på arbejde, fed klinik, gode bade forhold, altid god energi og professionelt massagerum - god temperatur og belysning. Så er der Sida, hvor jeg er over 10 besøg og som alt muligt andet in life så bliver det bedre og bedre når man kommer samme sted. Hun er lækker, trimmet, sjov, super sød og fed at tale med, men vigtigst er at hun nok er den bedste rigtige massør i København pt. - i min bog. Fuck hun har gode hænder med en masse karma i. Lærer hun ens krop og skavanker lidt at kende så er det faktisk store gevinster at hente. Det har jeg ikke prøvet før. Hvilke andre 'triks' hun kan tilbyde må I selv finde ud af.  Hun annoncerer ikke noget, men annoncere dog på escortguide :o)

Pas på hende - det er kvalitet på øverst hylde... du finder hende her SIDA

/M

 

 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for god anmeldelse af Sida og Prat. Jeg kender nu Prat under navnet Path, men never mind. Hun er helt sikkert i top hvad angår massage og tillige super til at fjerne hår med voks på ryggen og hvor man måtte ønske det. Et dejligt muntert væsen, som også gerne giver fuld pakke efter nogle besøg.

Sida lyder jo lokkende og ser godt ud, men er de fine bryster naturlige?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest BadGuy

Tak for givende og god anmeldelse, hvor i søborg er hun henne ca, da jeg ik har bil pt ?

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Tatra
BadGuy skrev, 1 time siden:

Tak for givende og god anmeldelse, hvor i søborg er hun henne ca, da jeg ik har bil pt ?

Læs annoncen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er nok de flotteste lokaler der findes i byen og Sida er bestemt en dejlig kvinde. Helt bestemt.
Men hvis man er til andet udover en håndtrold, til en standard pris, så knækker filmen for mig.
Til de priser hun forlanger, så findes der helt klart bedre tilbud i byen. Men det virker også som om at det primært er massagen hun gerne vil tilbyde og respekt for det.
 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Expo
Agurken skrev, for 3 timer siden:

Det er nok de flotteste lokaler der findes i byen og Sida er bestemt en dejlig kvinde. Men det virker også som om at det primært er massagen hun gerne vil tilbyde og respekt for det.
 

Ja, der er rigtig flot.. Blev noget overrasket da det udefra ser noget sparsomt ud.. Kanon god massage med sidevogn..:D

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...