Hop til indhold
Nis

Jessica Valle - kan ikke anbefales

Recommended Posts

https://escortguide.dk/P/jessy-sexy-ts-in-copenhagen-24h-very-horny-50415.html

Jeg har besøgt hende for cirka en måned siden, ved hendes sidste ophold i DK. Jeg kan kun fraråde at bruge penge på hende. Det var allerførste gang og jeg var decideret rasende og afbrød.

Min anmeldelse på shemalewiki ser ud til at være fjernet igen. Så en kort beskrivelse her.

Jeg skriver til hende inden mødet for at forhøre mig, om hun kan være den aktive. Det bekræfter hun og vi laver en aftale om 1000 kr for 30 min. Stedet ligger det mere mondæne område i Kbh, lejligheden er noget af det bedste jeg har set i denne branche. Men jeg kan samtidigt også mærke, hun mentalt ikke er helt til stede. Mobilen er ret vigtig for hende. Hun er en anelse kølig (hvilket kan være ok). Vi går i gang, hun vil have jeg starter med at give oral. Ok, intet problem der. Snakken falder efter 10 min alligevel på det aftalte, hvilket pludseligt ikke er muligt længere. Hun snakker om at hun får hormoner og derfor ikke kan gennemføre det. Jeg bliver ret utilfreds, spørger ind til det. Hun kan ikke rykkes. Jeg rejser mig op, beder om halvdelen af pengene tilbage og orienterer om, at jeg føler mig snydt. 

Jeg kan ikke sige at hun er bedøvende ligeglad. Jeg kan mærke hun er ret meget nervøs, anklager mig dog for at være rassist fordi jeg siger til hende, at hun åbenbart ikke forstår hvad jeg prøver at sige til hende. Jeg viser hende vores sms udveksling og hun synes derfor at jeg ikke er særlig meget gentleman. 

Jeg er ved at koge over på det tidspunkt og hun kan mærke det. Men pengene får jeg ikke tilbage. Pakker mine ting og skrider. På vej ud overvejede jeg er sekund at tage computeren, men at blive kriminel for en trans, der snyder sine kunder, det er jeg ikke interesseret i.

Jeg har oplevet virkelig gode ting med forskellig shemales. Jeg mener det: besøg en anden. Det får du mere ud af! 

God søndag!

Redigeret af Nis

Del dette indlæg


Link til indlæg

Fa'me trist læsning Nis :(

 

Genkender 100% følelsen af arrigskab når man ved at man er blevet løjet overfor, blot for at få pengene ud af hånden.

 

Er dog ked af du ikke holdt ved kanonerne og insisterede på pengene igen; der har jeg ikke været foruden en slet-skjult hentydning til at her bliver meget ubehageligt at være, hvis ik jeg får refunderet hvad jeg ønsker - øjeblikkeligt.

Særligt når man, som du selv, tilbyder at lade dem beholde halvdelen.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...