Hop til indhold
autobahn

Lolita, Argentinian in Aalborg

Recommended Posts

En del snak i efterlysninger, men ingen anmeldelser.

Besøget kom i stand noget utjekket fra min side, da jeg havde kigget på både hendes samt en anden piges annoncer, og faktisk sendte sms til den anden - men altså til Lolitas mob. nummer!!
Det viste sig, at de er samme sted (I ved hvor, når I læser annoncen). Lolita gjorde mig opmærksom på det, og gav efter lidt rådslagning med den anden pige prisoplysninger om begge (ikke helt samme prisstruktur). Jeg endte med at vælge hende selv - ikke på grund af priserne, men nu var vi jo lissom i gang. 

Hun viser ikke sit ansigt på annoncen, men resten (krop, bryster, røv mm.) kan fint være hende selv. Alder passer også fint. 

Spurgte til hendes teen outfit fra billede nr. 3, det havde hun ikke, men kunne i stedet tage sorte strømper og hvidt sexy underwear på. OK med mig. 

Valgte 30 min., vi gjorde hvad der står i annoncen (let olie massage, SF, 69, doggy og missionær) og jeg kom over hendes mave og bryster. 

Men også masser af snak (på mit initiativ, og hun har masser på hjerte) om både fødebyen B'Aires og Spanien - hun har relationer til min favoritregion som også er hendes favoritregion og viste mig lidt billeder derfra på sin iPhone, også et par af hende selv.

https://annoncelight.dk/showad/276871

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...