Hop til indhold

Recommended Posts

 

Jeg skrev til Jasmin en dag hvor jeg keder mig lidt, Jeg spurgte lidt ind til om hendes fotos var vellignende, og om hendes bryster var ægte, for det er en turnoff alt det der plastik fantastisk.  Det var de, så jeg bestilte en gang prostata massage plus sprøjteorgasme samt 1 times gfe.

Hun skrev at jeg skulle ringe til hende når jeg var nået til Netto, og det gjorde jeg, jeg blev mødt at telefon damen, som førte mig in i et værelse med en stor seng og en masse spejle. Der lå noget legetøj på de 2 nat borde.

Efter ca 5 min. Kommer så jasmin ind, og giver mig et kys. Wow god start tænker jeg, hun fortæller at hun er rigtigt glad for bestilling og hun elsker nummer. Hun er en pige med rigtig kvinde former ikke for stor ikke for lille, så har hun et meget intens blik som går lige i stolpen. Vi lagde os på sengen og kyssede dybt, hun spurgte om jeg havde erfaring med sprøjteorgasme, kun meget lidt svaret jeg.

Hun fortalte at hun lige skulle starte først, så der gik ikke lagt tid før hun næsten skyd hovedet af mig med et tryk så hun remte spejlet bag hende, hun smilede også så er der åben, hun kom i hovedet på mig mange gang hun smagt sødt, jeg kunne godt lide den smag.  Efter et stykke tid siger hun at nu er det mig der skal forkæleles hun varmer mig forsigtigt op og går i gang det var nok noget af det bedste jeg har oplevet.  Efter et godt stykke tid banker det på døren, vores tid var ved at være gået, hun siger at alt er vel, hun giver mig et blow og skifter hj indtil jeg spørger om hun ikke har et kondom til, hun hiver et frem og tager det på mig også tager jeg hende bagfra, og til sidst kommer jeg til at sige at jeg gerne lige vil smage hende igen, hun smilede igen og var ved at drukne mig igen. Hun førte mig ud i badet mens hun vaskede sig selv, vi gik ind igen i soveværelset og snakket, der var ikke noget om at jeg bare skulle ud, der var god tid.

Jeg kan kun sige prøv jasmin hvis i tør.

Jeg skal have en time igen det er helt sikkert.https://www.eroguide.dk/massage-escort/SEXY+JASMIN+HERLEV/

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, Jasmin er rigtig skøn og dejlig. Jeg besøgte hende i februar, og det var rigtig godt. Dog “nøjedes” jeg med GFE, så evt. sprøjteorgasme må jeg have til gode :P.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Kanon1 skrev, for 13 minutter siden:

Må snart se at få besøgt den legendariske Jasmin. Hvor gammel vil du skyde hende til at være?

K

Omkring 30 ish og er nordisk afstamningen, taller perfekt dansk

Del dette indlæg


Link til indlæg
Katfisk skrev, for 13 minutter siden:

Hun er helt klart nærmere over 40ish

Måske midt 30 men ikke over det

Del dette indlæg


Link til indlæg
Guest Katfisk
Zaq skrev, for 2 timer siden:

Måske midt 30 men ikke over det

Jeg blev noget skuffet da jeg troppede op i forventningen om en kvinde i 30'erne....mindst start-40'erne.

Jeg var i øvrigt på ingen måde skuffet da jeg gik derfra efter et heftigt knald 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...