Hop til indhold

Recommended Posts

Jeg har besøgt Tina fast det sidste halve år, men aldrig skrevet en anmeldelse af hende (i det hele taget er jeg vist for dårlig til at skrive anmeldelser). Det tænkte jeg lave om på nu.

For en gangs skyld var det nemt at få en tid hos denne gang, det plejer ellers som regel at være lidt svært - mere om det senere. Dette var mit første besøg i et lille stykke tid, og gensynsglæden var stor når jeg kom ind ad dørren. Tina har været anmeldt mange gange før herinde, men for jer der ikke kender hende så er en beskrivelse måske på plads; hun har de smukkeste mørke øjne - gnistrende og fulde af liv, hendes fantastiske smil er simpelthen så sødt - nok det sødeste jeg nogensinde har set, og hendes ansigt er i det hele taget meget kønt. Hun har en pragtfuld krop, med dejlige former og fremragende bryster. De er hjulpet lidt på vej - men er utroligt godt lavede, og de må have været ret store i forvejen for de er stadig rigtig bløde og berøringsvenlige, og føles ikke silikoneagtige på nogen måde. Men på trods af det smukke udseende så er det dejligste ved Tina hendes vidunderlige personlighed. Hun er simpelthen så sød og hyggelig at snakke med, og hendes dansk er rigtig godt, da hun kom hertil som barn.

Nå, tilbage til selve behandlingen. Vi starter med en herlig krammer, da det som sagt var lidt tid siden vi så hinanden sidst. Så får jeg tøjet af, og tager en hurtig skyller i bruseren, før jeg hopper ind på briksen. Jeg havde været ude i en ret hård træning dagen før, så min krop var godt øm. Her excellerer Tina virkelig, hun kan sit kram når det kommer til at massere. Af alle de thai-massage-steder jeg har været gennem årenes løb, og det er mange, så giver Tina afgjort den bedste massage. Hun kan virkelig tage fat, og kommer godt rundt på hele kroppen. Under massagen snakker vi altid om alt mellem himmel og jord, hvad der er sket siden sidst vi så hinanden etc - efterhånden kender vi hinanden ret godt, og det gør selvfølgelig sessionerne endnu hyggeligere. Så kommer B2B-delen, som hun også altid udfører til UG, og så er det tid til at vende om. Her kommer så min favorit-del under hele seancen, de herlige kys! Det er ikke fordi jeg får supermange af dem, men de er så dejligt ømme og liderlige på samme gang. Denne gang får jeg lidt flere end jeg plejer, måske fordi det var lidt tid siden vi så hinanden sidst. Så kommer vi til selve afslutningen, som igen er et område Tina mestrer fuldt ud. Hun er god til at tage den virkelig dybt, trods at jeg er ret veludrustet, der er god øjenkontakt, og der er ingen hastværk.  Og så tager hun jo altid ladningen i munden, hvilket er et kæmpeplus i mine øjne, at hun ikke sluger er jeg personlig ligeglad med.

Jeg synes prisen på 1000kr er rigtig billig for det man får. Kys, megafransk, rigtig god massage, af en køn og sød GP som er nem at snakke med.

Hun fortalte mig at hun overraskende nok har mange ledige tider for tilfældet, så hvis man vil prøve hende af er det vist et godt tidspunkt at kontakte hende på - normalt plejer det ellers at være svært at komme til.

God fornøjelse!

Link: https://escortguide.dk/P/tina-i-valby-god-massage-og-lidt-mere--37927.html

Redigeret af Creek

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det lyder som en dejlig oplevelse du har haft. Endnu en god oplevelse med Tina. Jeg vil også overveje kraftigt at aflægge hende et besøg. Det ser ud som om at hun har naturlige bryster uden implantater, hvilke er et stort plus i min optik.

Del dette indlæg


Link til indlæg
jnpzx457 skrev, for 1 time siden:

Det ser ud som om at hun har naturlige bryster uden implantater, hvilke er et stort plus i min optik.

Der er implantater i, men det virker ikke markant.

Del dette indlæg


Link til indlæg
jnpzx457 skrev, for 13 timer siden:

Det lyder som en dejlig oplevelse du har haft. Endnu en god oplevelse med Tina. Jeg vil også overveje kraftigt at aflægge hende et besøg. Det ser ud som om at hun har naturlige bryster uden implantater, hvilke er et stort plus i min optik.

Hvis du er til god massage og øko-blow så bliver du ikke skuffet. ;)

Som Bebop skriver er der implantater i, men man kan nærmest ikke mærke dem. Under mine første to besøg troede jeg faktisk at de var ægte - de føles bløde og dejlige.

Del dette indlæg


Link til indlæg
gregsom skrev, 1 time siden:

Tina lyder rigtig dejlig, tillader hun at haenderne gaar paa opdagelse under massagen?

Mvh

G

Absolut. 

Del dette indlæg


Link til indlæg

SMS virkede fint. Husker det svagt som om jeg ringede og hun sms'ede tilbage (tog den ikke - måske i gang med arbejdet).

Del dette indlæg


Link til indlæg

Jeg sendte også en sms. Hun skriver, at hvis hun ikke tager den er hun optaget. Det kan jeg godt lide ved Tina Thai. Ikke noget med at sidde og sms eller tage opkald, når man har kunder.  :wink:

Del dette indlæg


Link til indlæg

Tak for svarene. 

Jeg har fået fat i hende, og aftalt tid. 

Er spændt:-) ikke kun på det ekstra, men også massagen.. Kunne sgu være godt med en god gang massage. Og selvf et godt blæs i kammeraten:-)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...