Hop til indhold

Recommended Posts

Der var et tilbud på 1 times B2B med super fransk, som jeg sprang på. En meget smuk pige, lækker fast lille pariser, som matcher de fleste billeder på annoncen, men ikke alle ;) Fin lejlighed. Hurtigt bad, ind på madrassen.  Fra italien siger hun, hvor jeg har boet, men ikke meget snakkesaglig om det emne, selvom jeg prøvede, men virkede ikke interesseret. Så jeg absorberede en god hård rygmassage, blev vendt om efter ca 20 minutter, et ganske kort blowjob, max 2 minutter, som hurtigt blev vekslet til at hun spillede mig af mellem brysterne. Alt sammen fint nok. Nu starter det mærkelige. Der var gået præcis en halv time, så jeg bad om lidt mere massage, da jeg havde betalt for en time... "you are finished, I am finished". Hmmmmm. Hun tilbød en bad, og jeg tog et laaaaangt varmt bad, efter 45 minutter stod jeg igen på gaden. Pæn pige, ok behandling, men jeg anbefaler 1/2 time til 600, da det alligevel er hvad man ender med! Nå ja, på hendes annonce tilbyder hun "dansk 300" som ekstra. Tænkte, det kunne jeg så passende bruge den sidste halve time til, men nej, det tilbyder hun ikke, siger hun! Bad hende ikke uddybe, hvad dansk til 300 så betyder, måske sprogskole? Kommer jeg igen? Ikke lige med det samme. Hun har iøvrigt tidligere leveret ydelser af samme karakter på Skt. Kjelds Plads, huskede jeg pludselig midt under agten :)

https://escortguide.dk/P/bedste-body-2-body-i-koebenhavn-hos-lina-50823.html

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er desværre set før, at annoncetekst og virkelighedens menu ikke stemmer overens.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Det er altid utilfredsstillende når det der står i annoncen ikke stemmer overens med virkeligheden, og når man betaler for en time, men reelt ikke får mere end 30 minutter. Det prøvede jeg for ikke så længe siden med en pige fra Ungarn. Jeg betaler 1200 kr for en time, men PGA dårlig kommunikation og manglende lyst og initiativ fra hendes side, er det hele forbi efter cirka 25 til 30 minutter. Og så står man skuffet ude på gaden bagefter og føler man har spildt hendes tid, og sin egen. Og ærgerligt at betale for noget, hvor det hele ikke går op i en højere enhed. Men sådan kan det desværre ofte gå. Måske især med de udenlandske piger. Det problem syntes jeg aldrig man har hvis man er sammen med en dansk pige. Efter at have prøvet en del udenlandske piger hvor ikke alle oplevelser var lige så gode som man kunne have ønsket sig, vender jeg tilbage til de danske piger igen. Men har heldigvis også haft nogle dejlige oplevelser med de udenlandske, så man kan nok ikke generalisere. Jeg syntes bare at god kommunikation er noget af det vigtigste hvis man vil have en god oplevelse. Og at begge parter er helt enige om hvad der skal ske. Og så er det en udmærket idé med et tidsindstillet ur, så man ikke bliver snydt.

Del dette indlæg


Link til indlæg

Ja, det er svært at generalisere, og kemi betyder meget. Men lige præcis tid, som er det vi køber, er ret simpelt at måle sig på, og der kan man ikke tillade sig at snyde på vægten....

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...