Hop til indhold
Cristobal

Alisa - En tidlig julegave!

Recommended Posts

Kære Brødre

Dagens emne: https://escortguide.dk/P/-alisa-come-back-party-girls-duo-in-amager--44970.html.

Der er relativt få anmeldelser af denne skønhed som er tilgængelig her på eroguide, så det var med en anelse uvished da mødet skulle arrangeres. Det er 100 % hende på billederne men jeg er dog i tvivl om det første billede (profilbilledet). 

Selve SMS korrespondancen gik fint og jeg spurgte ind til nogle af de ekstra ydelser hun tilbyder. Var særligt interesseret i strip show nemlig. Hertil svarede Alisa, at det var intet problem og at showet var inkluderet i prisen (bestilte 1 time). 

Ankom til stedet som befinder sig ude ved vestamager, så det var for mit vedkommende en længere køretur. Selve parkingsmulighederne er ikke de mest optimale men jeg fandt da et sted at parkere karetten. Området er flot og forholdsvis nem at navigere i. Da klokken var 1 min i møde tid bad Alisa mig om at ringe til hende for de sidste detaljer.

Jeg kommer op på 6. sal og står nu foran døren. Døren åbner og foran mig står en yndig flot pige i stiletter og iført en sexet bodystock (Jackpot!). Vi hilser og går ind på hendes værelse (hun deler lejlighed med 2 andre piger). Hun spørg om jeg vil have et bad først, hvortil jeg som regel siger ja, da jeg tænker pigerne gerne vil have en så frisk som mulig. Efter et hurtigt bad får vi talt de sidste detaljer igennem og pengene skifter hænder. Herfra var det ren nydelse for alle pengene!

Alisa starter med det omtalte frække striptease, hvor hun danser foran mig og på mig mens hun langsomt tager sin sko og bodystock af indtil hun står helt nøgen foran mig. Hold nu kæft en stram og blød krop hun har og den røv..my god! Jeg måtte smage på godterne så hun bliver lagt på sengen. Herfra starter jeg med at kysse hendes inderlår og langsomt nærmer mig hendes varme og velduftende fisse. Hun stønner og vrider sig på sengen mens min tunge går på opdagelse. Spørg om det er okay at slikke hendes anus også, hvortil hun svarer: "you can lick me anywhere baby". OKAY!

 Nu var det hendes tur til at arbejde, så hun giver mig et godt blowjob (med gummi) er nemlig ikke så vild med blowjobs så betalte ikke ekstra for megafransk. Jeg savnede hendes safter så vi endte i en 69'er hvor den ikke fik for lidt. Jeg spurgte om hun havde lyst til at ride mig, hvilket hun havde så hun hoppede op på jernhingsten! Hun red mig til den helt store guldmedalje og til bonus info er der et spejl ved siden af sengen, så jeg kunne se hvordan hun red mig med intensive ryk med underlivet og hofterne. På et tidspunkt lavede hun et sexet...trick? Hvor hun nærmest twerkede på pikken, hvilket gjorde at jeg måtte overgive mig. Havde ellers tænkt vi skulle have været andre stillinger igennem men det må vi have til gode ;)

Herefter spurgte hun om jeg ville have en massage. Okay, hvem vil ikke have en massage, så jeg sagde pænt ja tak. Her snakkede vi om forskellige ting og kom til at lære lidt mere om hinanden, hvilket jeg sætter stor pris på. Det gør hele oplevelse bedre i min optik. Hun foreslog jeg skulle prøve en duo session med hende og hendes veninder. Det vil jeg også meget gerne men først skulle jeg se om hun var den hun udgav sig for at være. Det var hun heldigvis og jeg lovede hende derfor også at skrive et review, så folk ikke var i tvivl om hun var "real or not". 

Vi havde mere tid tilbage og efter massagen, spurgte Alisa om vi skulle fortsætte. Hun var nærmest allerede over mig og pikken men jeg måtte indrømme efter den første udløsning og en dejlig massage, var jeg simpelthen helt smadret og helt igennem afslappet. Så for en gangskyld måtte jeg sige det var nok for nu men at jeg havde fået blod på tanden til at tilbringe endnu en tur med hende en anden gang! Måske næste gang med en af hendes veninder? :wub:

Den famøse rundown:

Pigen: 9/10

Oplevelsen: 10/10

Stedet: 8/10

Hun er her til søndag men kommer vidst igen senere på måneden. Hun fortalte at hun er mest i Danmark i vinterhalvåret. Håber anmeldelsen kan bruges og snyd jer ikke for denne skønhed <3 Hun er virkelig en pleaser og taler iøvrigt rigtig fint engelsk!

/Cris 

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...