Hop til indhold

Recommended Posts

En oplevelse med en skøn pige var mit ønske for Black-Friday.

Det var ikke meget der fristet på Black-Friday, hvad skal jeg med endu en sofagruppe eller kaffetrakter?

En oplevelse med en skøn pige var mit ønske, og valg, for Black-Friday :)

Det var flere gode tilbud at vælge i, men erfaringen viser at nogle tilbud bare er for gode (falske). Jeg vil også helst se ansigtet til pigen inden jeg tager turen ud, skønne øjne er et stort plus for mig. De der tilbyder alt uden kondom er automatisk ude, og bare en bemærkning - det markedet er blevet meget større på kort tid.

Alle har sine preferencer, og jeg har mine, hvor Roxy blev mit valg. Det var egentlig ganske nemt, for jeg har tidligere lagt mærke til denne pigen. Og som kontrol bruger jeg EG, hvor der ikke var en eneste anmeldelse, kun en lille efterlysning og to svar. Måske hun har benyttet et andet kunstnernavn tidligere?

https://escortguide.dk/P/sexy-roxy-frederiksberg-1000-real--50664.html

Roxy blev kontaktet via sms, og det var supernemt at få en aftale i havn. Adressen får du ved at kontakte pigen, men jeg kan vel nævne at det er en helt standard lejlighed, ikke ekstremt langt fra KB-hallen. Ingen elevator, for de der er afhængig af det.

Vel inde i lejligheden fik jeg med selvsyn se at at det er Roxy på billederne, hvor min vurdering er den oplyste alder på 24 er nogenlunde korrekt.

1 time uden extra tilkøb blev afregnet, og tøjet faldt hurtigt af. Roxy har en stram og pen krop, ikke skinny og ikke fyldig. Brysterne er vel ca B/C, helt naturlige, og det er tydeligt at hun tilbringer noget tid på gym.

Vel oppe i sengen bliv hætten sat på med munden, og jeg fik et dejligt blow. Ingen håndbrug eller hastværk, hvor jeg umiddelbart angret på at jeg ikke havde benyttet mig af muligheden for tilkøb af øko-fransk.

En svaghed jeg har er at jeg må smage på pigen, og det var en nydelig lille blomst. Så smoooth at den næsten må være vokset.

En bedre rundt i forskellige positioner, hvor det blev afsluttet med Roxy ridende, med hendes bryster i mit ansigt. Ingen berøringsangst.

Den indlagte pausen gik med til en overraskende god samtale, og der var frit frem til at berøre i pausen også. Massage blev det ikke tid til, for det blev jo også anden omgang :D

Anden omgang var mere lidenskabelig, med temposkifter og en fantastisk afslutning i doggy.

Jeg var ude på gaden lidt før min time var over, men jeg så ikke noget behov for at trække ud tiden. Roxy kigget ikke på telefon eller ur efter vi var nøgne, stort plus i min bog.

Totalt set en meget positiv oplevelse, som jeg sætter højere end stresset som vanligvis følger af Black-Friday.

Jeg kørte hjem med et smil, og vel tømt.

Del dette indlæg


Link til indlæg
LoveLadyboy skrev, for 15 timer siden:

Det obligatoriske spørgsmål:) kysser hun?:P

Tantekys er inkluderet i prisen, mens dybe kys med tunge og spyt er helt udelukket. Jeg kysser ikke de profesionelle, men vi havde en god samtale i pausen, hvor dette var et af flere tema :)

Del dette indlæg


Link til indlæg
Bombadilla skrev, for 6 timer siden:

Tantekys er inkluderet i prisen, mens dybe kys med tunge og spyt er helt udelukket. Jeg kysser ikke de profesionelle, men vi havde en god samtale i pausen, hvor dette var et af flere tema :)

Super, tak for svar:)

Del dette indlæg


Link til indlæg

Deltag i samtalen

Du kan oprette et indlæg nu og oprette dig som bruger bagefter. Hvis du allerede har oprettet en bruger, så log ind her for at oprette et indlæg med den bruger.

Gæst
Svar på denne tråd...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...